Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp Denemarken

Met de auto op vakantie in Denemarken? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp Denemarken

Met de auto in Denemarken? Vergeet pechhulp niet!

De lange, zonovergoten stranden van Jutland, de kliffen van Møn, de mondaine hoofdstad Kopenhagen en de vele (pre)historische monumenten zijn enkele van de belangrijkste trekpleisters van Denemarken. Het land heeft voor iedereen wel iets te bieden.

Denemarken is bij uitstek een bestemming om met de auto te rijden. Daarom raden we je in ieder geval aan om Wegenwacht Europa Service af te sluiten. Hierdoor ben je verzekerd van de beste pechhulp tijdens je vakantie (behalve op de Faeröer eilanden). We werken namelijk nauw samen met onze zusterclub FDM.


ANWB Alarmcentrale

Bij pech bel je met de ANWB Alarmcentrale, tel. +31 70 314 14 14.

Wij schakelen de lokale wegenhulp in en houden je per telefoon en per sms op de hoogte. In sommige landen is het verboden om hulp langs de kant van de weg te krijgen. Wij zorgen er dan voor dat je auto naar de garage wordt gebracht. Met de juiste pechhulp zorgen we ervoor dat je je reis zo spoedig mogelijk weer kan hervatten.

Al ANWB lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk online uitbreiden door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie Denemarken.