Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp Duitsland

Naar Duitsland op vakantie? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp Duitsland

Pechhulp altijd dichtbij, ook in Duitsland!

Ons oostelijk buurland kent vele mooie streken zoals Beieren, de Eifel en het Zwarte Woud. Ook Duitse steden, zoals Berlijn en München zijn een bezoek meer dan waard.

Duitsland is een land waar je uitstekend met de auto kunt reizen. Als je ervoor kiest om met de auto daarheen te gaan, willen we jou adviseren om gebruik te maken van Wegenwacht Europa Service. Met deze service ben je verzekerd van de beste pechhulp tijdens je reis. We werken namelijk samen met onze Duitse zusterclub ADAC. Bij pech bel je met de ANWB Alarmcentrale en wij schakelen de lokale wegenhulp in.


Ga je met een aanhangwagen, caravan of camper? Vergeet dan niet om deze service toe te voegen aan je pakket. 

Pechhulp nodig in Duitsland? Bel de Alarmcentrale

Soms komt het wel eens voor dat je te maken krijgt met autopech in Duitsland. In dat geval kun je bellen met de ANWB Alarmcentrale, tel. +31 70 314 14 14.

Wij doen er alles aan om jou snel weer de weg op te helpen en schakelen de lokale wegenhulp in. Voor jou is het van belang dat je jezelf en andere reisgenoten in veiligheid brengt. Wij houden je per telefoon en sms op de hoogte. In sommige landen is het verboden om hulp langs de kant van de weg te krijgen. Wij zorgen er dan voor dat je auto naar de garage wordt gebracht.

Steunpunt

In München bevindt zich ook één van de vier buitenlandse steunpunten van de ANWB. Daar kun je bij problemen in het buitenland terecht voor hulp. En het prettige is: de medewerkers die je helpen spreken Nederlands.

Al ANWB lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk online uitbreiden door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie Duitsland.