Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp Luxemburg

Op autovakantie naar Luxemburg? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp Luxemburg

Naar Luxemburg met de auto? Vergeet pechhulp niet!

De Moezel, Mullerthal en Ardennen: allemaal prachtige natuurgebieden in Luxemburg die terecht toeristische trekpleisters zijn. Ook de stad Luxemburg, met de unieke verstrengeling van gebouwen uit de oudheid en de hedendaagse architectuur, is een bezoek meer dan waard.

Hoewel Luxemburg niet zo heel groot is, kun je er goed met de auto rond toeren. Ga je er met de auto heen? Dan is het wel handig om Wegenwacht Europa Service af te sluiten. Hierdoor ben je verzekerd van de beste pechhulp tijdens je vakantie.


ANWB Alarmcentrale

We werken namelijk samen met onze Luxemburgse zusterclub ACL. Bij pech in Luxemburg bel je met de ANWB Alarmcentrale, tel. +31 70 314 14 14

Wij doen er alles aan om jou snel weer de weg op te helpen en schakelen de lokale wegenhulp in. Voor jou is het van belang dat je jezelf en andere reisgenoten in veiligheid brengt. Wij houden je per telefoon en sms op de hoogte.In sommige landen is het verboden om hulp langs de kant van de weg te krijgen. Wij zorgen er dan voor dat je auto naar de garage wordt gebracht.

Al ANWB lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk online uitbreiden door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie Luxemburg.