Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp Griekenland

Met de auto op reis in Griekenland? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp Griekenland

Op vakantie in Griekenland? Denk aan de pechhulp!

Griekenland bestaat uit een unieke mix van weerbarstig bergland en een fascinerend eilandenrijk. Een bezoek aan het land betekent ook haventjes met vrolijk gekleurde bootjes, de geur van geroosterde vis en een glas ouzo. En natuurlijk de hoofdstad Athene niet te vergeten.

Op diverse Griekse eilanden kun je leuk met de auto rond toeren. Je komt op heel toeristische plekjes, maar ook op heel mooie plekjes midden in de natuur. Een auto ter beschikking hebben in Griekenland is wel zo fijn. We raden je daarom aan om Wegenwacht Europa Service af te sluiten. Hierdoor ben je verzekerd van de beste pechhulp tijdens je vakantie. In Griekenland werken we nauw samen met onze zusterclub ARC Europe Hellas.


Autopech in Griekenland? Bel de Alarmcentrale

Bij pech bel je met de ANWB Alarmcentrale en wij schakelen de lokale wegenhulp in en houden jou per telefoon en sms op de hoogte. De ANWB Alarmcentrale is te bereiken op tel. +31 70 314 14 14.

Let op dat je in geval van pech jezelf en je medepassagiers in veiligheid brengt. In sommige landen is het verboden om pechhulp langs de kant van de weg te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je auto naar een garage wordt gebracht.

Al ANWB lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk online uitbreiden door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie Griekenland.