Word lid met Wegenwacht® Service

  • 1Uw gegevens
  • 2Bevestiging

Uw keuze

U heeft gekozen voor Wegenwacht Nederland Instap met Jongerenvoordeel met een looptijd van 22-04-2018 t/m 21-04-2019, daarna per maand opzegbaar.

Betaalgegevens


Als u ons machtigt ontvangt u binnen 14 dagen uw lidmaatschapskaart. Over 2 werkdagen heeft u recht op volledige pechhulp.

Betaalt u per acceptgiro dan ontvangt u de acceptgiro binnen 14 dagen. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u z.s.m. uw lidmaatschapskaart toe.
Vanaf 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling heeft u recht op volledige pechhulp.

Uw gegevens

U bent jonger dan 25 jaar en kunt gebruik maken van Wegenwacht Service met Jongerenvoordeel als u hier niet eerder gebruik van heeft gemaakt.

Op basis van de door u opgegeven geboortedatum heeft u geen recht op jongerenvoordeel. De prijs van de door u gekozen Wegenwacht Service is aangepast.

U valt niet in de leeftijdscategorie die van deze actieprijs gebruik kan maken. Keer terug naar het vorige scherm om opnieuw een keuze te maken.

Extra passen voor uw partner en/of kinderen

Als lid van de ANWB kunt u voor uw partner en/of kinderen (t/m 25 jaar) een extra ledenpas aanvragen. Met deze ANWB Partnerpas of ANWB Jongerenpas krijgen zij dezelfde pechhulp als u, als zij in de gezinsauto rijden. Dat is een prettig idee, want zonder deze pas hebben ze geen recht op hulp. Bovendien profiteren ze met de pas ook meteen van de voordelen van het ANWB-lidmaatschap. De ANWB Partnerpas kost 5,- en de ANWB Jongerenpas is gratis.

Heeft uw partner of kind een eigen auto? Dan is een extra pas niet geschikt maar wel Wegenwacht® met Partnervoordeel of Wegenwacht® met Jongerenvoordeel.

Kiest u voor 'Ja' dan zullen er extra invoervelden verschijnen om uw bestelling compleet te maken.

voor partner
voor kinderen van 17 t/m 25 jaar

Voorwaarden en e-mailings


Uw bestelling

Totaal per jaar

0,00

help

Jongerenvoordeel

Dit geldt alleen als u nog niet eerder gebruik heeft gemaakt van Wegenwacht Service met Jongerenvoordeel en maximaal voor 2 jaar.

Partnervoordeel

De prijs van uw Wegenwacht pakket mag niet hoger zijn dan dat van uw partner (het hoofdlid) en u moet op hetzelfde adres wonen.

Wegenwacht Nederland Instap

  • Inclusief ANWB-lidmaatschap
  • Advies bij twijfel
  • Pechhulp Nederland (excl. woonplaats)
  • Pechhulp voor de fiets
  • Aanhangwagen Service
  • Kampeerwagen Service

Vragen of hulp nodig?

Bel: 088 269 2222

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zon- en feestdagen: gesloten

Wegenwacht