Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

All inclusive in Tirol: avonturen in de Oostenrijkse bergen

Wanneer je all inclusive in Tirol verblijft, dompel je jezelf onder in een regio met veelzijdige natuur en een rijke geschiedenis. Ontdek kastelen uit de renaissance, treed in de voetsporen van oude keizers of trotseer juist populaire klimgebieden in de bergen. Ook voor de allerkleinsten zijn er een aantal spannende activiteiten te beleven tijdens een all inclusive vakantie in Tirol.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Al gepakt voor je vakantie? 

Shop hier alles voor je vakantie naar Oostenrijk en vertrek goed voorbereid van huis! Zo vergeet je niets.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Auf wienerschnitzel Nederland! Bereid je vakantie uitspattingen goed voor en vraag alvast de ANWB Creditcard aan.

Actief in de Alpen

Het bergachtige gebied van Tirol leent zich perfect voor een sportieve vakantie, van wintersporten op de besneeuwde bergtoppen tot uitdagende bergbeklimmingen. Zo is het klimgebied Nösslach een goede bestemming voor beginnende en ervaren klimmers, met in totaal 58 verschillende klimroutes. Een rustige wandeling langs de oevers van de Achensee is ook een mooie dagbesteding. Avonturiers huren een boot of gaan kitesurfen om het water op een andere manier te verkennen.

Een culturele reis

Wanneer je all inclusive in Tirol verblijft, is eeuwenoude cultuur altijd in de buurt. Bewonder de bouwstijl uit de renaissance van slot Ambras, waar ook een grote collectie portretten van de keizerlijke Habsburgers te bekijken is. Of neem een duik in de geschiedenis van Tirol door het Tiroler Landesmuseum te bezoeken. Dit museum in Innsbruck biedt een blik in de kunstgeschiedenis van de streek, maar je vindt er ook oude opgravingen, historische architectuur en moderne kunstwerken van lokale kunstenaars.

All inclusive in Tirol met kinderen

Ga op pad met het hele gezin en verken de avonturenparken van Tirol, zoals avonturenpark Wichtelpark. Hier klauteren avonturiers van de ene naar de andere boomtop, terwijl de kleintjes zich vermaken met de verschillende speeltoestellen. Race tijdens je all inclusive vakantie door de Tiroolse bergen op de vele rodelbanen. De rodelbaan in Bergkastel is met een lengte van 8 kilometer de langste uit de regio.