Zoek je vakantie in België met ledenvoordeel


Zoek je vakantie in België met ledenvoordeel

Hoe langer lid, hoe meer voordeel

Vakantie België

Lekker dichtbij en toch een hele andere wereld? Dat is een vakantie naar België! Heerlijk struinen door de middeleeuwse straatjes van Brugge en Gent, shoppen in wereldstad Antwerpen of heerlijk wandelen en fietsen door de Belgische Ardennen. Of je nu zoekt naar een vakantiehuis in België of naar een compleet verzorgde stedentrip, bij de ANWB boek je altijd met het voordeel van je ANWB-lidmaatschap. Naast de leukste vakanties vind je hier ook alle (voorbereidende) reisinformatie die je nodig hebt. Van verkeersregels in België tot aan actuele wegwerkzaamheden.

Snel naar

Tips en ideeën vakantie België

Kampioen tipt: Bloesemroute Haspengouw

Kampioen tipt: Bloesemroute Haspengouw

Niets juicht meer ‘lente’ dan een fruitboom in bloei. Helemaal als je door de eindeloze bloesemvalleien van de Vlaamse streek Haspengouw scootert. Daar trekt de lente in z’n volle glorie aan je voorbij! 

Ardennen

Ardennen

Groene, rollende heuvels die uitnodigen tot wandelen en fietsen, prachtige rivieren waarop je kunt kajakken of zelfs raften en vergeet het beroemde survival in de Ardennen niet!

SPECIAL: Literair kroeglopen in Gent

SPECIAL: Literair kroeglopen in Gent

Gent is een stad waar verhalen voor het oprapen liggen en schrijvers graag zijn, al is het maar in de cafés. Wie boeken leest, moet ooit in zijn leven naar Gent, de meest literaire stad van België. Een reisverhaal met geluid en prachtige foto's.

Doen: Stedentrip Antwerpen

Doen: Stedentrip Antwerpen

Lekker dichtbij, maar toch heel leuk: Antwerpen! Je kunt er fantastisch shoppen, heerlijk eten en drinken en je rijdt er eigenlijk zo naar toe.

Kampioen tipt Bouillon

Kampioen tipt Bouillon

Voor ouderen is Bouillon een begrip, voor jongeren een ontdekking. Acht tips om de weekendklassieker van de Ardennen (opnieuw) te ontdekken.

Kampioen tipt Mechelen

Kampioen tipt Mechelen

Brugge bekeken? Gent gezien? Antwerpen aangedaan? Dan wordt het zoetjes aan tijd om van het Bourgondische Mechelen te proeven.

15x zien in Brugge

15x zien in Brugge

Voor een kleine stad heeft Brugge opvallend veel attracties. Dit is onze top 15 dingen-die-je-niet-mag-missen tijdens je vakantie.

Je vakantie naar België voorbereiden

Verplicht mee in de auto

Verplicht mee in de auto

Wist je dat je in veel landen verplicht bent om o.a. een gevarendriehoek en EHBO-doos bij je te hebben? De regels in België op een rij.