Vakantiehuis Zwitserland huren

 

Ontdek het prachtige Zwitserland!

Steeds meer reizigers ontdekken het gemak van een eigen vakantiehuisje in Zwitserland. Vanaf jouw eigen thuisbasis kun je op comfortabele wijze de mooiste plekjes van het land ontdekken. Het Zwitserse landschap kun je ongeveer in drieën opdelen: in het noorden het relatief vlakke Mittelland, in het westen het bosrijke, heuvelachtige Jura en natuurlijk de Alpen, gekenmerkt door gletsjers, watervallen en bergkloven. Genève is het centrum van de uurwerkindustrie en het prachtige meer van Genève ligt op een steenworp afstand. In het midden staat een fontein van maar liefst 140 meter hoog. Bern en Zurich zijn ook sfeervolle steden om te bezoeken. Zoetekauwen zijn hier op de juiste plek; overal kun je de overheerlijke Zwitserse chocolade kopen. De treinrit met de bekende Glacier Express is onvergetelijk. Je tuft dwars door het prachtige landschap tussen Brig en Chur. Zelf op avontuur in Zwitserland? Ontdek snel welk Zwitsers paleisje aan jouw wensen voldoet.

Zoek jouw vakantiehuis in Zwitserland

Veelzijdige vakantiehuizen in Zwitserland

De mogelijkheden qua vakantiehuizen in Zwitserland zijn net zo divers als het land zelf. Of je nu droomt van een knus berghutje in de Alpen, een luxueuze villa aan een spiegelhelder meer of een sfeervolle bungalow in de bossen van de Jura. Wat je ook zoekt je vindt het in Zwitserland! Ook als je de vakantie liever doorbrengt in of vlakbij bruisende stadscentra zoals Genève, Zurich en Bern ben je aan het juiste adres. Wat je voorkeur ook mag zijn; je kiest altijd voor comfort, privacy en vrijheid van een eigen vakantiehuisje.

Huur direct een vakantiehuis in Zwitserland

Wil je de vrijheid en het comfort van een eigen vakantiehuisje in Zwitserland zelf ervaren? Onderaan deze pagina kun je direct jouw perfect accommodatie zoeken en boeken. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie!

Bekijk vakantiehuizen Zwitserland

Bekijk ook:

Tips en praktische info vakantie Zwitserland
Vakantiehuisjes in andere landen