Autovakantie Zwitserland

Ben je je aan het oriënteren op een autovakantie naar Zwitserland? Verzeker jezelf van de beste plek en boek je autovakantie naar Zwitserland via anwb.nl.

Waarom een autovakantie naar Zwitserland

Zwitserland is het land van prachtige meren en hoge bergtoppen. De natuur is totaal anders dan de natuur in Nederland en soms bijna sprookjesachtig. Je vindt hier fantastische uitzichten over groene bergen en weiden. Het is geen natiestaat maar een mix van verschillende etnische groepen wat betekent dat er verschillende culturen in het land leven. Daarnaast is het klimaat ook erg verschillend, afhankelijk van waar je ergens in Zwitserland bent. Je kan je vakantie in Zwitserland dus samenstellen naar eigen wens.
Zwitserland heeft naast natuur ook een aantal mooie steden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Ook op gastronomisch gebied verrast Zwitserland met de typische kaasfondue en de echte Zwitserse chocolade.

Een autovakantie naar Zwitserland met ANWB Ledenreizen

Boek je autoreis naar Zwitserland bij ANWB Ledenreizen. Exclusief aanbod en hoe langer lid, hoe meer gratis extra's! Bekijk onze aanbiedingen en boek direct online.

Zoek een autovakantie met ledenvoordeel in Zwitserland

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan ook eens de autovakanties naar Zwitserland van onze reisdochter Pharos Reizen.

Ook handig: pechhulp Europa

Als je met de auto op vakantie gaat, is het laatste wat je wilt natuurlijk met pech langs de weg komen staan. Maar als het dan toch gebeurt, kun je beter goed voorbereid zijn. Bekijk de mogelijkheden van pechhulp Europa.

Wegenwacht Europa Service