Rondreis Zwitserland – ANWB rondreizen

Reis rond door de Alpen van Zwitserland, bewandel een van de vele wandelpaden en zwem, vaar of vis in de mooie meren. Onderweg door Zwitserland komt u watervallen en verrassende bezienswaardigheden tegen. Een rondreis door Zwitserland kunt u invullen naar eigen wensen: actief, gericht op natuurbeleving of gericht op de schilderachtige dorpjes en steden. Ook kunt u een rondreis door Zwitserland maken met kinderen. Maak die rondreis door Zwitserland!

Een rondreis door Zwitserland maken

Het land waar Heidi huppelde door de bergen en waar tijd een kostbaar goed is: Zwitserland. Zwitserland is een land vol wellness en warmwaterbronnen. In de vele kleine, maar gezellige stadjes komt u vooral barok tegen.

Een rondreis door Zwitserland kiezen

Ontdek verschillende aspecten van Zwitserland tijdens een rondreis door Zwitserland in Zwitserse klasse. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk, zodat er voor iedereen wat wils is. De natuurliefhebber kan tijdens de rondreis wandelpaden volgen en komt genietend van panorama’s langs de gletsjers, bergmeren en watervallen van Zwitserland. Voor actievelingen is een rondreis door Zwitserland ook ideaal, er zijn namelijk hangglider- en deltavliegmogelijkheden en mountainbike- en skateroutes. Tijdens deze rondreis komt u langs schilderachtige dorpjes, de Zwitserse hoofdstad Bern, het horlogemuseum en een chocoladefabriek. En wie zegt dat shoppen en uitgaan niet kunnen tijdens en rondreis? Bijzonder is het treinretourtje met de Bernina Express. Dit traject is UNESCO werelderfgoed. Met kinderen is een rondreis door de Zwitserse Alpen leuk. U verblijft in kindvriendelijke hotels met tal van speelmogelijkheden. Per trein reist u rond langs verschillende plaatsen waar u al wandelend, met lokale bergtreintjes of met kabelbanen Zwitserland ontdekt. U komt langs de Aletschgletsjer, mooie meren en idyllische, autovrije Alpendorpen. Fijn aan deze rondreis is dat u ’s avonds kunt bijkomen van de vele bijzonderheden van Zwitserland, met de wellness voorzieningen in het hotel. De echte natuurliefhebbers moeten beslist de rondreis door Zwitserland uit de Kampioen maken. Tijdens deze rondreis ziet u de mooiste bergtoppen, blauwer meren, groene bossen en pittoreske plaatsen van Zwitserland. Inbegrepen zijn kaartjes voor de Rigibahn en de Jungfraubahn, twee schitterende ritten door de Zwitserse bergen. Heel indrukwekkend aan deze rondreis door Zwitserland is de gletsjertocht. U kunt natuurlijk ook een vliegticket en hotel boeken en naar Zürich gaan. Of huur een auto en ontdek het Zwitserland van Heidi.

Rondreizen Zwitserland boeken bij ANWB ledenreizen

Kun je na het lezen van dit artikel niet wachten om Zwitserland met eigen ogen te zien? Boek je rondreis bij de ANWB, veilig, vertrouwd en met veel extra's voor leden! Je boekt je reis direct bij ANWB ledenreizen. Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk alle rondreizen naar Zwitserland