Stedentrip Barcelona

Alles over Barcelona

In de grootste stad van Catalonië, Barcelona, ontdek je het echte Spaanse temperament. Barcelona heeft alles. Een fantastische ligging aan zee, het zit bomvol cultuur en architectuur en je vindt hier heerlijke Catalaanse restaurants met fantastische tapas en andere heerlijke gerechten. Barcelona is een perfecte bestemming voor een stedentrip, maar ook als je een rondreis door Spanje aan het plannen bent mag je deze stad niet overslaan. Waarom? Dat lees je hier!

Alles over Barcelona

Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Barcelona is een bezienswaardigheid op zich. De combinatie van zijn onnavolgbare werken zoals Park Güell en de onvoltooide Sagrada Familia, meer dan 35.000 winkels en een rijkelijk nachtleven maken de Spaanse stad ongekend populair voor een bezoek.

Bijzonder eten in Barcelona

Bijzonder eten in Barcelona

Barcelona heeft veel te bieden, ook qua eten is er meer dan voldoende keuze. Ben jij een echte foodie en ga je binnenkort naar Barcelona? Dan hebben wij voor jou een lijst gemaakt met vijf locaties voor een bijzondere smaakervaring. Laat het water je in de mond lopen!

Leukste markten Barcelona

Leukste markten Barcelona

Wanneer je in Barcelona bent, doe dan als een local en doe je boodschappen op de markt. Barcelona heeft talloze markthallen, die elke dag hun deuren openen en heerlijke verse lokale producten verkopen. Hieronder vind je een top 5 van markten in Barcelona die je zeker niet mag missen.

De charme van Gràcia

De charme van Gràcia

Op zoek naar het alternatieve, toch knusse stadsgevoel in Barcelona? Dan ben je in Gràcia aan het goede adres. Gràcia is een van de meest aansprekende wijken van Barcelona en zeker waard om te bezoeken!

Barcelona in 1 dag

Barcelona in 1 dag

Zoveel te zien, zoveel te doen... Bekijk hier alle tips en must-do's als je Barcalona in 1 dag wilt bezoeken.