Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

De leukste pretparken van Frankrijk

In Frankrijk vind je veel fantastische pretparken waar je met het hele gezin een heerlijke dag of een weekendje weg beleeft. Disneyland® Paris is het bekendste pretpark van Frankrijk, maar er valt nog veel meer te ontdekken. Wat dacht je van een safari waarbij je oog in oog komt te staan met neushoorns, leeuwen en hyena's, of een spetterende dag in een groot waterpretpark?

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Al gepakt voor je vakantie? 

Shop hier alles voor je vakantie naar Frankrijk en vertrek goed voorbereid van huis! Zo vergeet je niets.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Disneyland® Paris brengt je fantasie tot leven

In Disneyland® Paris kom je beroemde Disney Figuren in het echt tegen. Het beroemde pretpark brengt je fantasie tot leven en is onderverdeeld in verschillende landen. Voor kinderen van alle leeftijden zijn er toffe attracties en shows, van spannende achtbanen tot Frontierland Playground waar de allerkleinsten ravotten. In de bruisende Main Street U.S.A. shop je leuke souvenirs en vind je allerlei restaurants. Uiteraard ga je op de foto met je favoriete Disney Figuren, die hier tot leven komen. Een volle dag vol plezier wordt traditioneel afgesloten met een grote vuurwerkshow.

Verkoelen in Aqualibi Rhône-Alpes

Tijdens warme dagen vind je de nodige verkoeling in Aqualibi Rhône-Alpes. Aqualibi is het openlucht-waterpark van Walibi Rhône-Alpes en telt negen glijbanen, verschillende zwembaden en een golfslagbad. Echte waaghalzen combineren een bezoekje aan dit pretpark in Frankrijk met entree voor het themapark. Walibi Rhône-Alpes telt zo'n dertig attracties, waaronder een houten achtbaan, de loopingachtbanen EqWalizer en Mystic en de wildwaterattracties Bambooz River en Gold River.

Op safari in Réserve Africaine de Sigean

Dit pretpark ligt in het zuiden van Frankrijk, maar je waant je in Afrika. Zowel met de auto als te voet ga je op safari, waarbij je wilde dieren tegen het lijf loopt zoals leeuwen, antilopen, buffels, giraffes en andere steppedieren. Het eerste gedeelte leg je in de auto af. Na een uur ga je te voet verder, maar de dieren bevinden zich op veilige afstand van de bezoekers.