Wandelvakantie Frankrijk

Frankijk is een ideaal land voor een wandelvakantie. Je kan hier een wijnwandeling doen door beroemde wijnstreken met een proeverij onderweg. Of ontdek Parijs tijdens een stadswandelvakantie.

Wandelen in de Elzas

Zin in een korte wandelvakantie niet te ver weg? Denk dan eens aan de Elzas in Noord-Frankrijk. De Elzas is beroemd om de vakwerkhuizen, de wijngaarden en de kleurrijke stadjes. Een mooi wandelgebied voor een korte wandelvakantie. 

Wandelvakantie in de Franse Alpen

In Frankrijk vind je enkele van de allerhoogste bergtoppen van de hele alpen. De hoogste berg is de Mont Blanc met ruim 4800 meter. Deze massieve en fascinerende bergnatuur is een toeristische topbestemming voor een wandelvakantie.

Wijnwandelvakantie in Frankrijk

Frankrijk staat bekend om de wijn en de wijnstreken. Streken als Bordeaux of de Provence bieden mogelijkheden voor wijnwandelvakanties. Wandelen doe je langs de wijn- en olijfgaarden met proeverijen onderweg waarbij je de lekkerste wijnen uit van Frankrijk leert kennen. 

Een wandelvakantie naar Frankrijk met ANWB Ledenreizen

Wil je Frankrijk te voet ontdekken? Boek dan een wandelvakantie bij ANWB Ledenreizen. Je profiteert altijd van je ANWB-lidmaatschap. Hoe langer lid, hoe meer gratis extra's.

Zoek een wandelvakantie in Frankrijk