Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een vakantiehuis via Interhome

Je eigen vakantiehuis in het Zwarte Woud. Natuurlijk met ANWB-ledenvoordeel.

Bekijk het aanbod 

Sprookjesachtig verblijf in een vakantiehuis in het Zwarte Woud

Glooiende bergen bedekt met naaldbomen, mysterieuze kastelen en heldere meren: een vakantiehuis in het Zwarte Woud ligt in een sprookjesachtige omgeving. Niet zo vreemd dat de gebroeders Grimm zich door deze omgeving lieten inspireren bij het schrijven van hun beroemde sprookjes. Als wandelaar geniet je in het Zwarte Woud van ruim 6000 vierkante kilometer aan natuur. Cultuur heeft het gebied ook genoeg: zo komt de koekoeksklok uit het Zwarte Woud en is een vakantie niet compleet zonder een stukje schwarzwalderkirschtaart te proeven. Met de kinderen bezoek je het populaire Europa-Park.

Vakantiehuizen met voordeel bij Interhome

Boek een vakantiehuis bij Interhome en profiteer van ANWB-ledenvoordeel. Bij Interhome heb je ruime keuze uit 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Je ontvangt bij je boeking een ANWB-cadeaukaart ter waarde van € 15,- en een cadeaubon voor een eco-fotoboek ter waarde van €37,99.

Op zoek naar wat anders?

De leukste bezienswaardigheden van het Zwarte Woud 
Beleef het Zwarte Woud: Van het klokkenmuseum van Furtwangen tot wandelen tussen boomtoppen in het Boomkroonpad van Bad Wildbad.
Autovakantie in het Zwarte Woud 
Helderblauwe meren, fotogenieke stadjes en dichte bossen: geniet van een autovakantie in het Zwarte Woud.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Al gepakt voor je vakantie? 

Shop hier alles voor je vakantie naar Duitsland en vertrek goed voorbereid van huis! Zo vergeet je niets.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Nu regelen, straks goed voorbereid op vakantie. Vraag daarom op tijd je ANWB Creditcard aan en jetzt geht los!

Bestel je milieusticker Duitsland 

Regel het veilig en vertrouwd bij onze partner TÜV Nederland én profiteer van korting.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Natuurschoon vlak bij vakantiehuis Zwarte Woud

Naar rust en stilte hoef je tijdens een verblijf in een vakantiehuis in het Zwarte Woud niet ver te zoeken. Je wordt omringd door prachtige natuur waar je kunt wandelen en mountainbiken. Met de auto of motor volg je de Schwarzwald Hochstrasse: 60 kilometer aan sierlijke slingerwegen dwars door het bosrijke Baiersbronn. In het Zwarte Woud vind je ook enkele van de hoogste watervallen van Duitsland: de Triberger watervallen. Vanaf een hoogte van 711 meter stort het water van de rivier Gubach trapsgewijs via zeven etappes naar beneden langs granieten rotsen.

Vakantiehuis Zwarte Woud: kastelen en koekoeksklokken

Vanuit een vakantiehuis in het Zwarte Woud maak je tal van culturele uitstapjes, bijvoorbeeld naar het 855 meter hoge landpunt Zollernberg waar bovenop het indrukwekkende Burg Hohenzollern zetelt. In dit 11e-eeuwse kasteel bewonder je memorabilia uit de Pruisische geschiedenis. De hoofdstad van het Zwarte Woud is Freiburg im Breisgau. Met name in het oude gedeelte van deze universiteitsstad zijn veel bezienswaardigheden, zoals de 13e-eeuwse Munster van Freiburg met zijn fraaie glas-in-loodramen en imposante 116 meter hoge gotische kerktoren. Voor een mooi uitzicht ga je met de Schauinslandbahn naar de 1284 meter hoge berg Schauinsland. Met 3,6 kilometer is dit de langste gondelbaan van Duitsland.