Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Is de caravanverzekering alleen voor toercaravans?

Welke type caravans zijn verzekerd bij de Caravanverzekering?

Als je kiest voor de ANWB Caravanverzekering sluit je een complete verzekering af voor jouw caravan. Je bent goed verzekerd tegen schade aan of diefstal van jouw mobiele woning. Je kunt niet alleen toercaravans verzekeren met onze Caravanverzekering. Met onze Caravanverzekering kun je verzekeren: alle type caravans (stacaravans met een staplaats in Nederland en toercaravans), vouwwagens, aanhangers, trailers en opzetunits.

Is mijn tweedehands caravan ook verzekerd?

Naast dat alle soorten caravans zijn verzekerd met de ANWB Caravanverzekering is het mogelijk om nieuwe en tweedehands caravans te verzekeren. Bij een nieuwe caravan geldt dat wij bij diefstal of total loss binnen vijf jaar na aankoop de totale nieuwwaarde van jouw caravan vergoeden. Voor tweedehands caravans geldt een zeer scherpe premie op basis van de aanschafwaarde. Daarnaast krijg je de eerste drie jaar na aankoop van de caravan het aankoopbedrag terug als jouw caravan total loss raakt of wordt gestolen.

Dekking Caravanverzekering

De dekking van de ANWB Caravanverzekering geldt voor alle soorten caravans. Dus of je nu een toercaravan bezit of een vouwwagen, trailer of een stacaravan, je ontvangt een complete dekking bij schade of diefstal. Naast de basisdekking voor jouw caravan kun je kiezen uit drie aanvullende verzekeringen: Inventaris, Verhaalsrechtsbijstand en dekking bij Hagel- en stormschade.

Premie berekenen

Wil jij weten welke premie je moet betalen voor het verzekeren van jouw toercaravan, stacaravan, aanhanger, trailer of vouwwagen?

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.