Naar artikel
Leden5%korting

Vouwwagenverzekering

  • Nu met gratis rechtsbijstand
  • 24/7 hulp Alarmcentrale
  • Gratis vervangend verblijf
Bereken je premie

Vouwwagenverzekering

Goed verzekerd kamperen

Jouw vouwwagen is goed verzekerd met de ANWB Vouwwagenverzekering. Standaard ben je verzekerd voor schade of diefstal. Breid je vouwwagenverzekering uit met de aanvullende dekkingen: Hagel- en Stormschade, Inventaris en Verhaalsrechtsbijstand. De Alarmcentrale staat dag en nacht voor je klaar en neemt alle zorg uit handen. Zo kun jij ontspannen kamperen.

Vouwwagenverzekering afsluiten

Gratis vervangend verblijf

Gratis vervangend verblijf

Is je vouwwagen gestolen of beschadigd? Dat betekent niet het einde van je kampeervakantie. Wij zorgen namelijk voor vervangend verblijf. Zo kun jij verder genieten van je vakantie.

Je vouwwagen goed verzekerd

Je vouwwagen goed verzekerd

Met de ANWB Vouwwagenverzekering is je nieuwe vouwwagen tot vijf jaar na aankoop bij diefstal of total loss verzekerd voor de totale nieuwwaarde. Met een tweedehands vouwwagen kun je bij verlies rekenen op drie jaar aanschafwaardedekking.

5% korting voor ANWB-leden

5% korting voor ANWB-leden

Als ANWB-lid ontvang je 5% korting op de premie van de ANWB Vouwwagenverzekering. Ben je nog geen lid? Dan kun je tijdens afsluiten van de verzekering lid worden om direct te profiteren van het voordeel.

Kies je vouwwagenverzekering

  • 24/7 Hulpverlening
  • Vervangend verblijf
  • Repatriëring
  • Nu met gratis rechtsbijstand

Gratis rechtsbijstand voor Leden

ANWB-Leden ontvangen nu gratis de dekking Verhaalsrechtsbijstand. Met deze aanvullende verzekering ben je verzekerd van deskundige juridische hulp bij het verhalen van vouwwagenschade op de tegenpartij als deze daarvoor aansprakelijk is. Bijvoorbeeld na een verkeersongeval en bij aan- en verkoopconflicten of reparatie van jouw vouwwagen.

Vouwwagenverzekering online afsluiten binnen 5 minuten

Wil je de ANWB Vouwwagenverzekering afsluiten? Dat kan online heel gemakkelijk in een paar eenvoudige stappen, de bevestiging zit direct in je mail. Je hebt na het afsluiten altijd 14 dagen bedenktijd. Daarnaast kan je bij de ANWB rekenen op uitstekende service.

Top 5 veelgestelde vragen

Bekijk het volledige veelgestelde vragen overzicht