Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Dekking inventaris

Wat houdt deze dekking in?

Op weg met je caravan neem je vast van alles mee, zoals een laptop, beddengoed of kookspullen. Met de aanvullende dekking inventaris bij je ANWB Caravanverzekering is de inboedel van je caravan meeverzekerd voor schade door oorzaken van buiten. Zo ga je goed verzekerd op reis.

Snel naar 
Welke schade wordt vergoed | Wat zijn de vergoedingen

Welke schade wordt vergoed?

Je inboedel en inventaris zijn verzekerd tegen schade door van buiten komende schadeoorzaken, waaronder:

  • schade door botsen of omslaan van de caravan;
  • (poging tot) inbraak; 
  • vandalisme; 
  • brand, ontploffing, kortsluiting en blikseminslag; 
  • diefstal; 
  • overstroming, neerslag of smeltwater.

Schade aan je meubilair is uitsluitend verzekerd als het meubilair zich bevindt in of naast jouw caravan. Diefstal uit de caravan is alleen verzekerd als er sporen van braak aan de buitenzijde van de caravan aanwezig zijn.

Wat is de vergoeding van mijn schade?

Heb je een nieuwe caravan? Dan is je inventaris meeverzekerd tot € 2.500,-. Bij tweedehands caravans is de inventaris meeverzekerd tot € 1.500,-. Wij vergoeden de nieuwwaarde van je inventaris, behalve als de dagwaarde van de inventaris en inboedel op het moment van schade minder bedraagt dan 50% van de nieuwwaarde. In dat geval vergoeden wij de dagwaarde. Bij schade aan tv’s, radio’s en pc’s wordt per schade maximaal 30% van het verzekerde bedrag van de inventaris en inboedel vergoed, met een maximum van € 1.500,-. Je eigen risico wordt in mindering gebracht op de vergoeding.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.