Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Dekking hagel- en stormschade

Wat houdt deze dekking in?

Veel schade aan je caravan kun je zelf voorkomen, maar op het weer heb je weinig invloed. Extreme weersomstandigheden zoals hagel en storm kunnen flinke schade aan je caravan veroorzaken. Met de aanvullende verzekering hagel- en stormschade bij je ANWB Caravanverzekering verzeker je jouw caravan voor schade door hagel en storm.

Snel naar 
Waarom deze dekking | Korting met een hagelbestendig dak

Steeds vaker schade door hagel en storm

Extreme weersomstandigheden komen de laatste jaren steeds vaker voor. We zien dan ook steeds vaker schade aan caravans ontstaan door hagel en storm. Daarom is het zeer aan te raden om een aanvullende dekking voor deze schade af te sluiten bij je caravanverzekering. Zo weet je zeker dat je caravan goed verzekerd is, ook wanneer er een storm opsteekt.

Voordelige premie met een hagelbestendig dak

Heeft jouw caravan een hagelbestendig dak? Dan ontvang je 70% korting op je premie voor de aanvullende dekking hagel- en stormschade. Ook een polyester dak geldt als een hagelbestendig dak. Voor de eigenaars van een toercaravan met een hagelbestendig dak vervalt het eigen risico. Caravans die zijn gebouwd in 2005 of later en die beschikken over een hagelbestendig dak, zijn voorzien van een certificaat.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.