Naar artikel

Eigen risico bij een Caravanverzekering

Bij de ANWB Caravanverzekering kun je profiteren van een zeer gunstige regeling met betrekking tot het eigen risico. Heb jij schade aan je caravan? Bij veel reparaties aan de caravan hoef je namelijk geen eigen risico te betalen. Er is één voorwaarde aan deze regeling verbonden: je laat de schade aan jouw caravan repareren door een van onze schadeherstellers.

Geen eigen risico betalen

Als je jouw caravan bij schade laat repareren bij een van onze schadeherstellers betaal je geen eigen risico. Daarnaast hoef je de rekening niet zelf voor te schieten. Die betalen wij rechtstreeks aan de schadehersteller. Zo kom je bij die toch al vervelende schade niet voor onverwachte financiële tegenvallers te staan.

Uitzonderingen bij eigen risico

Als je de schade aan jouw caravan niet laat herstellen bij een van onze schadeherstellers geldt er wel een eigen risico. Dit eigen risico bedraagt dan € 75,-. Daarnaast geldt er ook een eigen risico van € 75,- bij schade die is ontstaan door hagel of storm. Het is mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten met een dekking voor hagel- en stormschade.

Bekijk de lijst met schadeherstellers waarmee wij samenwerken.