Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daags winterzon arrangement Costa Tropical

Geniet van de Spaanse winterzon, de stranden en het Spaanse eten tijdens je verblijf in Hotel Bahia Tropical in de badplaats Almuñécar. Van een wandeling over de boulevard tot een excursie naar Granada; je deelt je vakantie geheel naar eigen voorkeur in.
  • met Nederlandstalige ANWB-reisleiding
  • inclusief vlucht, transfer en verblijf in een 4-sterrenhotel in Almuñécar o.b.v. halfpension
  • genieten van winterzon aan idyllisch verscholen baaien en stranden

Jouw reis

Andalusië is de streek van olijven, sherry, tapas, siësta's, langgerekte stranden en prachtige witte dorpen. 

Het gemoedelijke Almuñécar ligt aan de Costa Tropical, een kust met een heerlijk tropisch klimaat en beschut gelegen achter de Sierra Nevada. Deze badplaats heeft een gezellige boulevard en wordt omlijst door prachtige baaien, kliffen en stranden. Geniet van zon, zee en strand. En wil je een dagje wat anders dan zijn er genoeg mogelijkheden. Een excursie naar Nerja, Malaga (inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Brons), Granada of het witte dorpje Pampaneira bijvoorbeeld. 

Dicht bij Almuñécar ligt Nerja. Aan de kust geniet je vanaf het ‘Balcon de Europa’ van een schitterend uitzicht.

Málaga is een Spaanse oase, waar de Malagueños het leven vieren. Wandel over de prachtige promenade, verken het winkelgebied, proef heerlijk verse producten in de markthal en strijk neer op een terrasje. 

Granada is een mix van tradities, kunst en culturen met als hoogtepunt het Alhambra: dit één van de meest indrukwekkendste bezienswaardigheden in Andalusië. Voor een waanzinnig uitzicht ga je naar de wijk Albaicín en loop je naar boven naar één van de hoogste punten. Zowel overdag als in de avond is het schitterend, zeker wanneer het Alhambra mooi verlicht is!

Je verblijft in… 
Het viersterrenhotel Bahia Tropical in Almuñécar is een uitstekende uitvalsbasis en staat garant voor een ontspannen en zorgeloze vakantie. Het ligt vrijwel direct aan het strand en beschikt over een zwembad. Ook is er een aantal dagen in de week animatie in het hotel zoals een zanger of een dansshow. Vanuit het hotel wandel je zo naar de boulevard. 

Je verblijft op basis van halfpension.

Inclusief vlucht, transfers en Nederlandssprekende ANWB-reisleiding
De retourvlucht Amsterdam - Malaga is inbegrepen. Op de luchthaven word je opgewacht door Nederlandstalige ANWB-reisleider. De transferbus brengt je in circa een uur naar het hotel in Almuñécar, een heerlijke kustplaats.

De reisleider weet als geen ander wat er in de regio is te beleven en kun je raadplegen voor tips en bezienswaardigheden in de omgeving. Op dag 1 of 2 wordt er een welkomstbijeenkomst gehouden. 

Excursies ter plaatse bij de boeken
We geven je graag een idee wat er te doen is in Andalusië. Daarom bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan de volgende excursies:
- dagexcursie Granada (inclusief het Alhambra) 
- halve dagexcursie Nerja + fruitproeverij op een finca (lokaal fruit uit de Costa Tropical) en het bergdorpje Frigiliana
- halve dagexcursie Pampaneira (witte dorpen in Las Alpujarras)

Deze excursies kunnen alleen ter plaatse geboekt worden en worden begeleid door onze Nederlandssprekende ANWB-reisleider. Onder de tab Praktische informatie, kopje Bij te boeken excursies, lees je hier meer over.  

Minimum aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers om de reis te laten doorgaan is 10.

Reisvariant
Liever naar de winterzon aan de Algarve in het zuiden van Portugal? Klik dan hier.