Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een vakantiehuis via Interhome

Je eigen vakantiehuis in Toscane. Natuurlijk met ANWB-ledenvoordeel.

Bekijk het aanbod 

Genieten van romantische landschappen vanuit een vakantiehuis in Toscane

Een vakantiehuis in Toscane ligt in een romantisch decor van glooiende wijnheuvels en eeuwenoude dorpen. In deze omgeving geniet je van la dolce vita, met een goed glas chiantiwijn. Verder bezoek je de mooiste steden, zoals Florence, Pisa met zijn beroemde scheve toren en Siena.

Vakantiehuizen met voordeel bij Interhome

Boek een vakantiehuis bij Interhome en profiteer van ANWB-ledenvoordeel. Bij Interhome heb je ruime keuze uit 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Je ontvangt bij je boeking een ANWB-cadeaukaart ter waarde van € 15,- en een cadeaubon voor een eco-fotoboek ter waarde van €37,99.

Op zoek naar wat anders?

De mooiste bezienswaardigheden van Toscane 
Toscane is terecht één van de meest geliefde vakantieregio’s van Italië. Met steden vol kunstschatten en romantische landschappen met rijen hoge cipressen, dichte bossen en olijfboomgaarden.
Rondreis door Toscane 
Ga op rondreis in Toscane en wissel een bezoek aan steden als Pisa en Lucca af met een ontspannen verblijf op het Italiaanse platteland.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Al gepakt voor je vakantie? 

Shop hier alles voor je vakantie naar Italië en vertrek goed voorbereid van huis! Zo vergeet je niets.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Amore Italia! Plan jouw perfecte vakantie nu al met de ANWB Creditcard. Voor al je vakantie uitspattingen!

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Vakantiehuis Toscane: naar de bakermat van de renaissance

Als cultuurliefhebber verblijf je in een vakantiehuis in Toscane en breng je een bezoek aan wat wordt gezien als de bakermat van de renaissance: Florence. Onmisbaar in het stadsgezicht is de 13e-eeuwse kathedraal Duomo. Als kunstkenner of liefhebber bewonder je wereldberoemde kunstwerken van Leonardo da Vinci en Caravaggio in Galleria degli Uffizi en het beeld van de David van Michelangelo in Galleria dell’Accademia. Net zo bijzonder is de stad Siena, met een van de mooiste pleinen ter wereld: Piazza del Campo. Verder bezoek je de gotische kathedraal met zijn 77 meter hoge campanile en binnenin een schatkist aan fresco's, beelden en een prachtige marmeren vloer vol opschriften en inlegwerk.

Vakantiehuis Toscane: ontspannen in de Val d'Orcia

In een vakantiehuis in Toscane word je omringd door schilderachtige landschappen, met slingerende witte weggetjes tussen de glooiende heuvels met aan weerskanten wuivende cipressen. In de Val d'Orcia, ten zuiden van Siena, vind je de meest fotogenieke uitzichten van Toscane. Tussen de heuvels liggen charmante dorpen, zoals wijnhoofdstad Montalcino en Montepulciano, waar je heerlijke wijn uit de regio proeft en de bekende pecorino. Een van de mooiste dorpen in de regio is San Gimignano, waar je echt teruggaat naar de middeleeuwen. Het centrum bestaat uit pittoreske pleinen waar je maar liefst veertien torens telt, waaronder de 54 meter hoge Torre Grossa, die je kunt beklimmen. Omdat San Gimignano op 334 meter hoogte ligt, heb je op veel plekken in het dorp een prachtig uitzicht over de omgeving.