Vervangend vervoer Europa

Is jouw auto door schade of diefstal niet meer te gebruiken? Dan is het wel zo prettig dat je verder kunt reizen met een vervangende auto. Met een Vervangend vervoer Europa dekking ben je verzekerd van een vervangende auto in het buitenland. 

Vervangend vervoer en de autoverzekering

Vaak is een Vervangend vervoer dekking af te sluiten bij een autoverzekering. De dekking kan wel per autoverzekering verschillen. Bij de ene autoverzekering krijg je bijvoorbeeld voor 10 dagen een vervangende auto en bij de ander 20 dagen. Ook zit er een verschil in de service. Moet je de vervangende auto zelf regelen of regelt de autoverzekeraar dit voor jou? Lees goed de polisvoorwaarden door van je autoverzekering. Zo voorkom je onaangename verrassingen tijdens jouw reis in het buitenland.

Vervangend vervoer bij een ANWB Autoverzekering

Bij een ANWB Autoverzekering met een Beperkt Casco of Allrisk dekking profiteer je standaard van Vervangend vervoer in Nederland bij verzekerde schades die worden gerepareerd door een ANWB schadehersteller.

Als je deze service wilt uitbreiden naar Europa, dan sluit je de dekking Vervangend vervoer Europa af. Zo ben je ook in het buitenland verzekerd van een vervangende auto als je auto door schade of diefstal niet meer te gebruiken is. Met een ANWB Autoverzekering met een aanvullende dekking Vervangend vervoer Europa, kun je bij verzekerde schades tot  30 dagen gebruik maken van de vervangende auto. Een extra voordeel van deze Vervangend vervoer Europa dekking is dat je ook een vervangende auto krijgt als je pech hebt in het buitenland.