Naar artikel

Vervangend vervoer Europa

Hulp in het buitenland

Is jouw auto door schade of diefstal niet meer te gebruiken? Dan is het wel zo prettig dat je verder kunt reizen met een vervangende auto. Met een Vervangend vervoer Europa dekking ben je verzekerd van een vervangende auto in het buitenland.

Vervangend vervoer en de autoverzekering

Je kunt ervoor kiezen om een Vervangend vervoer dekking af te sluiten bij je autoverzekering. Per verzekeraar kan deze dekking verschillen. Bij de ene verzekeraar krijg je bijvoorbeeld voor 10 dagen een vervangende auto en bij de ander 20 dagen. Ook zit er een verschil in de service. Moet je de vervangende auto zelf regelen of regelt de autoverzekeraar dit voor jou? Lees de polisvoorwaarden van je autoverzekering daarom goed door. Zo voorkom je onaangename verrassingen tijdens jouw reis in het buitenland.

Vervangend vervoer bij een ANWB Autoverzekering

Bij een ANWB Autoverzekering met een Beperkt Casco of All Risk dekking profiteer je standaard van vervangend vervoer in Nederland bij verzekerde schades die worden gerepareerd door een ANWB Schadehersteller.

Als je deze service wilt uitbreiden naar een Europese dekking, dan sluit je de dekking Vervangend vervoer Europa af. Zo ben je ook in het buitenland verzekerd van een vervangende auto als je auto door schade of diefstal niet meer te gebruiken is.

Met een ANWB Autoverzekering met een aanvullende dekking Vervangend vervoer Europa, kun je bij verzekerde schades tot 30 dagen gebruik maken van de vervangende auto. Een extra voordeel van deze dekking is dat je ook een vervangende auto krijgt als je pech hebt in het buitenland. Deze dekking kun je toevoegen via je Mijn ANWB-account

Autoverzekering afsluiten

Wil je een ANWB Autoverzekering afsluiten? Bereken gemakkelijk en snel je premie.

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.