Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

ANWB Reguliere Autoverzekering

Overzicht dekkingen autoverzekering

Welke autoverzekering past bij jou?

Sluit je een autoverzekering af? Ga voor nog meer zekerheid en sluit één of meer aanvullende dekkingen af. Zo ga je altijd goed verzekerd de weg op. Maar hoe weet je welke dekking het beste bij jou past? Wij helpen je graag op weg met dit overzicht van basisdekkingen en aanvullende dekkingen.

WA dekking 
Een WA dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid) is wettelijk verplicht als je een voertuig hebt. Deze dekking vergoedt de schade die jij met jouw voertuig bij een ander veroorzaakt.
Beperkt Casco dekking 
Met een WA+ Beperkt Casco dekking ben je verzekerd voor schade aan anderen, maar ook voor schade aan jouw voertuig bijvoorbeeld als gevolg van diefstal, brand, ruitbreuk of storm.
WA + Volledig Casco (All risk) 
WA + Volledig Casco (All risk) vergoedt schade aan anderen, maar ook schade aan jouw eigen voertuig. Het maakt niet uit of je deze schade zelf hebt veroorzaakt of een ander.

Aanvullende dekkingen

Inzittendendekking 
De inzittendendekking biedt ruime dekking voor de financiële gevolgen van een auto-ongeluk. Lees meer over deze aanvullende dekking.
Verkeersrechtsbijstand 
Met de aanvullende dekking verkeersrechtsbijstand krijg je juridische hulp bij het verhalen van schade en conflicten die zijn ontstaan in het verkeer. Zoals bij letselschade en schade aan jouw bezittingen.
Aanschafwaardegarantie 
Met de WA + Volledig Casco (All risk) dekking heb je het 1e jaar aanschafwaardegarantie en krijg je de aanschafwaarde van jouw voertuig terug. Je kunt het verlengen tot 3 jaar. Lees meer over deze dekking.
Accessoires 
Met de aanvullende dekking accessoires ben je verzekerd tegen schade aan de accessoires van je auto, zoals speciale velgen of een trekhaak. Deze dekking sluit je af via Mijn ANWB.
Vervangend vervoer Europa 
Met deze aanvullende dekking ben je verzekerd van vervangend vervoer wanneer je je auto niet kan gebruiken. Deze dekking sluit je af via Mijn ANWB.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.