Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

ANWB Reguliere Autoverzekering

Overzicht dekkingen autoverzekering

Welke dekkingen passen bij jou?

Sluit je een autoverzekering af? Ga voor nog meer zekerheid en sluit één of meer aanvullende dekkingen af. Zo ga je altijd goed verzekerd de weg op. Maar hoe weet je welke dekking het beste bij jou past? Wij helpen je graag op weg met dit overzicht van basisdekkingen en aanvullende dekkingen.

Basisdekkingen

WA 
Een WA dekking is wettelijk verplicht als je een voertuig hebt. Deze dekking vergoedt de schade die jij met jouw voertuig bij een ander veroorzaakt.
WA + Beperkt Casco 
Met een WA + Beperkt Casco dekking ben je verzekerd voor schade aan anderen, maar ook bijvoorbeeld voor schade aan jouw voertuig als gevolg van diefstal, brand, ruitbreuk of storm.
WA + Volledig Casco (All risk) 
WA + Volledig Casco (All risk) vergoedt schade aan anderen, maar ook schade aan jouw eigen voertuig. Het maakt niet uit of je deze schade zelf hebt veroorzaakt of een ander.

Aanvullende dekkingen

Inzittendendekking 
Met een inzittendendekking ben je verzekerd voor schade na een ongeval, ook wanneer je dit zelf hebt veroorzaakt. Ook al je gezinsleden zijn in alle auto's meeverzekerd.
Verkeersrechtsbijstand 
Met de aanvullende dekking verkeersrechtsbijstand krijg je juridische hulp bij het verhalen van schade en conflicten die zijn ontstaan in het verkeer. Zoals bij letselschade en schade aan jouw bezittingen.
Aanschafwaardegarantie 
Verleng de periode waarin je bent verzekerd voor het aanschafbedrag van jouw auto. Wordt je auto binnen 3 jaar gestolen of total loss verklaard? Dan krijg je de aanschafwaarde vergoed.
Accessoires 
Met de aanvullende dekking accessoires ben je verzekerd voor schade aan de accessoires van je auto, zoals speciale velgen, dure speakers of een trekhaak.
Vervangend vervoer Europa 
Hiermee ben je ook in de rest van Europa verzekerd van vervangend vervoer. Zo kan jij verder, ook als je auto stil moet blijven staan.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.