Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Beperkt Casco dekking

Met de WA + Beperkt Casco dekking ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Ook voor bepaalde schades aan jouw eigen voertuig ben je verzekerd. Schade die jij zelf veroorzaakt hebt is niet verzekerd.

Wat is een WA + Beperkt Casco dekking?

Het is een autoverzekering is die bestaat uit twee onderdelen. Als eerste het wettelijk verplichte WA-gedeelte, de zogenaamde Wettelijke Aansprakelijkheid. En als tweede het Beperkt Casco deel, ook wel een dekking voor bepaalde schade aan je eigen auto.

Met een WA+ Beperkt Casco dekking ben je verzekerd voor schade aan anderen, maar ook voor schade aan je eigen auto als gevolg van diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en een botsing met dieren. Schade die je zelf veroorzaakt aan jouw eigen auto is uitgesloten. Verder zijn je accessoires automatisch meeverzekerd tot een waarde van € 2.500,- bij een autoverzekering met een Beperkt Casco dekking.


WA + Beperkt Casco versus WA + Volledig Casco (All risk)

Naast een autoverzekering met WA + Beperkt Casco dekking kun je ook kiezen voor een WA + Volledig Casco (All risk) dekking. Jouw auto is dan uitgebreider verzekerd dan bij een WA + Beperkt Casco dekking. Een WA + Volledig Casco (All risk) dekking is de beste keuze voor nieuwe en jonge auto's. Zo krijg je bijvoorbeeld de nieuwwaarde vergoed bij een eventueel total loss als je auto nog geen jaar oud is.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.