Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Vervangend vervoer Europa

Is jouw auto door schade of diefstal niet meer te gebruiken? Dan is het wel zo prettig dat je verder kunt reizen met een vervangende auto. Met de dekking vervangend vervoer Europa dekking ben je verzekerd van een vervangende auto in het buitenland.

Snel naar 
Standaard vervangend vervoer Nederland | Aanvullend verzekerd in Europa

Standaard vervangend vervoer in Nederland

Bij een ANWB Autoverzekering met een Beperkt Casco of All Risk dekking profiteer je standaard van vervangend vervoer binnen Nederland. Is je auto gestolen, of is hij total loss geraakt? Dan heb je tot 30 dagen recht op vervangend vervoer. Ook wanneer je auto bij schade door een ANWB Schadehersteller wordt gerepareerd. 

Vervangend vervoer in Europa

Wil je ook in de rest van Europa kunnen rekenen op vervangend vervoer?  Sluit dan de dekking vervangend vervoer Europa af bij je ANWB Autoverzekering. Hiermee heb je recht op maximaal 30 dagen vervangend vervoer buiten Nederland, maar binnen Europa. Zo ben je ook in het buitenland verzekerd van een vervangende auto als je auto door schade of diefstal niet meer te gebruiken is.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.