Naar artikel

Ontdek de adembenemende natuur en Balinese keuken met een single reis naar Bali

Heb je altijd al de hagelwitte stranden van Bali willen ontdekken, maar wil je daarnaast ook meer te weten komen over de Balinese cultuur? Gedurende een single reis op Bali trek je samen met een groep singles over dit prachtige eiland, maar krijg je ook voldoende gelegenheid om heerlijk te ontspannen aan het strand. De perfecte manier om als alleenstaande te reizen in dit geweldige land. Je overnacht in comfortabele hotels, waarbij je kunt kiezen uit een kamer voor alleengebruik of een kamer op indeling. Uiteraard is er een deskundige Nederlandssprekende reisleider aanwezig.

Op zoek naar wat anders?

De mooiste bezienswaardigheden van Indonesië 
De Gordel van Smaragd: een bijnaam die duidt op de grote cultuur- en natuurrijkdom van de archipel. Van imponerende vulkanen en rijstterrassen tot tempelcomplexen en kleurrijke processies.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB doorlopende reisverzekering 

Het hele jaar door goed verzekerd met de ANWB Reisverzekering. 24/7 ANWB Hulp en 5% Korting voor leden

Vanaf8,35per maand
Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

De felgroene rijstterrassen van Bali

Tijdens je single reis op Bali bezoek je de smaragdgroene rijstvelden van het eiland. Je vindt deze velden overal over het land verspreid, maar de allermooiste liggen in de buurt van Jatiluwih, in het district Tabanan. De uitgestrekte rijstterrassen die tegen de bergflanken liggen gesitueerd, staan zelfs op de werelderfgoedlijst van Unesco. Ook in de buurt van Ubud bij Tegalalang reis je langs imposante rijstvelden. Hier bevinden zich ook diverse koffieplantages die de authentieke luwak-koffie produceren.

Authentieke kunst in Ubud

Midden tussen de rijstvelden in Midden-Bali ligt het kunstenaarsdorp Ubud. De traditionele kunstvormen als dans, muziek en handwerk worden hier nog altijd in ere gehouden. Neem een kijkje bij een kunstenaar die druk aan het werk is of koop een mooi souvenir op de lokale markt.

Apen kijken in het bijzondere Apenbos

Vlak bij Ubud bevindt zich het mysterieuze Apenbos. Dit bos en zijn apen worden door de lokale bevolking als heilig beschouwd. In de drie tempels van het bos laten inwoners voedsel achter voor de dieren. Neem een kijkje in dit mysterieuze bos en bewonder de apen van dichtbij. Let wel goed op je spullen, aangezien de apen bekendstaan als bekwame zakkenrollers.