Rondreis Denemarken

Ontmoet de gelukkigste mensen ter wereld. Ontdek zelf tijdens een rondreis hoe het kan dat Denemarken vrijwel elk jaar wordt uitgeroepen tot het gelukkigste land ter wereld. Je komt langs de leukste (pret)parken, meest bijzondere steden en ziet de mooiste landschappen tijdens je rondreis door Denemarken.

Een rondreis maken door Denemarken

Maak een rondreis door Denemarken, het land van de Vikingen. Denemarken is ook een sprookjesland met plaatsen verwijzend naar de sprookjes van H.C. Andersen. Het koninklijke van Denemarken is goed te merken aan de paleizen en de wachten. Dat Denen gastvrij zijn, merk je tijdens je rondreis wel in de Kro’s en het innovatieve karakter van de Denen is de merken aan het Deense design dat je overal tegenkomt. Ook de stranden, duinen en fjorden moeten niet vergeten worden. Een aanrader is de bijzondere, veelzijdige stad Kopenhagen.

Een rondreis door Denemarken kiezen

Wil je van alle aspecten van Denemarken iets meekrijgen? Maak dan de rondreis Margrietroute , genoemd naar de nationale bloem van Denemarken. Je krijgt tijdens deze zomerse rondreis de gelegenheid om Vikingplaatsen te bezoeken, Deense havenstadjes te bezichtigen en het Limfjord bezoeken. Je verblijft tijdens deze rondreis in Kro’s, Deense herbergen die bekend staan om hun de authentieke Deense keuken. Ook de rondreis langs de drie mooiste plekjes van Denemarken is veelzijdig. Je ontdekt het Deense design, de Deense gastvrijheid, de sprookjes van H.C. Andersen, de Deense gastronomie en krijgt de mogelijkheid Kopenhagen te bezoeken. Met beroemde parken als LEGOLAND en Tivoli, sprookjesplaatsen uit de verhalen van H.C. Andersen en een tot de verbeelding sprekende Vikinggeschiedenis, is een rondreis door Denemarken een ultieme beleving voor kinderen. Ook kun je een combi-rondreis, een autovakantie, kampeervakantie of stedentrip in Denemarken boeken.

Aanbiedingen rondreis Denemarken

Wanneer je je rondreis door Denemarken boekt bij de ANWB, geniet je van verschillende voordelen. Je geniet bijvoorbeeld van de zekerheid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). Daarnaast kun je op autohuur ledenvoordeel krijgen.