Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Bezoek een pretpark in Denemarken

Ga op safari in Givskud Zoo of laat je overweldigen in Legoland Billund.

Vakantie Denemarken 

Bezoek een pretpark in Denemarken tijdens een gezinsvakantie

Denemarken is een heerlijk land om een vakantie met kinderen door te brengen. Uitwaaien aan een van de vele stranden, hoofdstad Kopenhagen bezoeken, op ontdekkingsreis door het land van de Vikingen en avonturen beleven in een gaaf pretpark in Denemarken. Kinderen hebben de tijd van hun leven in Legoland, terwijl ouders zich weer even in hun kindertijd wanen. Op circa 25 kilometer van Legoland ligt Givskud Zoo, een dierenpark waar jullie weer hele andere belevenissen te wachten staan.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Legoland Billund is een ervaring voor alle leeftijden

Pas op dat je je niet laat overweldigen door alle indrukken, zodra je door de poorten van Legoland Billund stapt! In het bekendste pretpark van Denemarken vind je tientallen attracties, verdeeld over verschillende themagebieden. Miniland vormt het hart van het park, de plek waar het allemaal begon. Met twintig miljoen legosteentjes zijn er miniatuurversies gemaakt van ’s werelds bekendste steden en bouwwerken. De jongste vakantiegangers vermaken zich in Duplo Land en adrenalinezoekers begeven zich in attracties als achtbaan X-treme Racers en de Vikings River Splash. Aan het einde van de rit in deze wildwaterbaan staat jullie een duik van 8 meter hoogte te wachten. Riemen vast en Vikinghelmen op!

Ga op een spannende safari in Givskud Zoo

Wat in 1969 begon als een park met alleen leeuwen is uitgegroeid tot een volwaardige dierentuin, safaripark en dinosauriërpark in één. Spot vanuit je eigen (huur)auto wilde dieren als alpaca’s, gorilla’s, giraffen en natuurlijk leeuwen. Of pak de Safari Bus en leer van alles over de bewoners van het park van een ervaren gids. Je kunt hier zelfs een VIP Safari boeken, waar jij en reisgenoten een privétour langs drie verschillende continenten krijgen! Let op: in de wintermaanden is het park gesloten.