Autovakantie Denemarken

Zoek je een autovakantie naar Denemarken? Verzeker jezelf alvast van de beste plek en boek je autovakantie naar Denemarken via anwb.nl. Denemarken is ideaal voor een autovakantie, het bevindt zich namelijk niet ver van Nederland. En hou je van Nederland, dan hou je van Denemarken.

Denemarken bezoeken tijdens een autovakantie

De Deense cultuur kent veel overeenkomsten met de Nederlands cultuur, in taal, uiterlijk van het volk en landschap. Ze zijn net als Nederland gesteld op veiligheid en structuur. Toch zijn Denen een vrij trots volk en net wat rustiger dan de gemiddelde Nederlander. De natuur van Denemarken is veelzijdig en kent een uitgestrekte kustlijn. Het land beschikt daarnaast over honderden eilanden, glooiende heidevelden, indrukwekkende fjorden, meren en bossen.
Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, is een grote trekpleister onder toeristen. Dit is niet voor niks want het is werkelijk een prachtige stad. Ben je met kinderen dan hoef je voor de kleine zeemeermin niet te gaan, maar pretpark Tivoli in Kopenhagen is zeker een bezoek waard. Hou je van cultuur? Denemarken heeft een aantal indrukwekkende kastelen die zijn opengesteld voor toeristen. Het meest bezochte kasteel van het land is Kasteel Egeskov, een bijna vijfhonderd jaar bouwwerk dat ommuurd is door bijna driehonderd heggen.

Aanbiedingen autovakanties in Denemarken

Boek nu je autovakantie naar het grootste schiereiland Jutland of het eiland Funen. Of combineer je autovakantie door Denemarken met een bezoek aan een van de andere prachtige Scandinavische landen Zweden of Noorwegen. Pharos Reizen, reisorganisatie van de ANWB, biedt de mogelijkheid om een autovakantie naar Denemarken samen te stellen die precies voldoet aan jouw idealen. 

Ook handig: pechhulp Europa

Als je met de auto op vakantie gaat, is het laatste wat je wilt natuurlijk met pech langs de weg komen staan. Bekijk de mogelijkheden van pechhulp Europa.

Wegenwacht Europa Service