Cruise door de Caribbean - ANWB cruises

Heerlijk genieten van alle luxe en comfort, een cruise door de Caribbean biedt alles wat je zoekt in een tropische vakantie. Een cruise in de Caribbean kenmerkt zich door aangename temperaturen en tropische, witte koraalstranden. Elke dag een nieuw eiland, mensen, folklore en traditie.

Een cruise vakantie in de Caribbean is een mozaïek aan indrukken. Hoewel de meeste cruises in de Caribbean worden aangeboden gedurende de wintermaanden, is het een heerlijke bestemming om het hele jaar door een cruise vakantie te maken.

Cruise Oost Caribbean

Een cruise in het Oost Caribisch gebied staat garant voor zon, zee, hagelwitte stranden en betoverende eilanden. De belangrijkste eilanden in de Oost-Caribbean zijn St. Thomas, Barbados, Antigua en natuurlijk Sint Maarten. Ook vanuit San Juan, Puerto Rico kan je een cruise naar de Oost-Caribbean maken.

Cruise West Caribbean

Tijdens een cruise in het West Caribisch gebied ligt de nadruk op cultuur in combinatie met zon en strand. De cruise vertrekt meestal uit Fort Lauderdale en neemt je mee naar een aantal Caribische eilanden, zoals de Kaaimaneilanden of Jamaica, en aan Mexico en Belize. Hier kun je schitterende historische locaties bezoeken.

Cruise Zuid Caribbean

Bij een cruise in het Zuid Caribisch gebied, merk je de invloed van het nabijgelegen Zuid-Amerika. Dit merk je aan de mensen, de taal en gevarieerde keuken die een mix aan Zuid-Amerikaanse en Caribische gerechten biedt. In de Zuid-Caribbean liggen wijdverspreide eilanden waarvan de drie dichtbij elkaar liggende benedenwindse eilanden, Aruba, Bonaire en Curaçao, het meest bekend zijn bij Nederlanders.

Een cruise naar de Caribbean met ANWB Ledenreizen

Boek je cruise naar de Caribbean bij ANWB Ledenreizen. Exclusief aanbod en hoe langer lid, hoe meer gratis extra's! Bekijk onze aanbiedingen en boek direct online.

Zoek een cruise naar de Caribbean