Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Beeld kan niet gebruikt worden i.v.m. copyright onbekend
ANWB Verre Vakantiedeals

21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto - KLM

Deze rondreis brengt je in alle vrijheid langs de toppers van West-Amerika. Van het bruisende San Francisco voert de route naar natuurspektakels als Yosemite, de Grand Canyon en Monument Valley en de ‘glamour’ van Las Vegas. Je sluit af in Los Angeles, The City of Angels
  • hoogtepunten van West-Amerika in rustig tempo, start in San Francisco en einde in Los Angeles
  • huurauto inbegrepen
  • uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving

Jouw reis

Rondreis
Bezoek de wonderen van West-Amerika tijdens deze roadtrip, die speciaal is samengesteld voor reizigers die net iets meer tijd hebben!

Het avontuur begint in San Francisco en vervolgens rijd je via de iconische Highway 1 langs de Stille Oceaan naar het kustplaatsje Monterey. De kustlijn is spectaculair, met prachtige stranden en zeehonden die op de rotsen liggen te zonnen. Landinwaarts kom je langs natuurspektakels als Yosemite National Park, de Grand Canyon, Bryce Canyon en Monument Valley. 

De parken wissel je af met glitter en glamour in de entertainmenthoofdstad Las Vegas en het uitgestrekte Los Angeles met zijn heerlijke stranden, chique wijken en natuurlijk Hollywood. 

Een zeer veelzijdige reis met nog meer tijd om van de hoogtepunten van het Wilde Westen te genieten!

Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen
We vliegen op de heen- en terugreis rechtstreeks met KLM, zo begint jouw vakantie al aan boord. 

Comfortabele en centraal gelegen hotels
Je verblijft op basis van logies en op geweldige locaties in hotels die over alle faciliteiten beschikken voor een aangename rondreis door de Verenigde Staten. 

Rondreis inclusief huurauto
Je rijdt met je eigen reisgezelschap in een middenklasse huurauto. Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. 

Wil je ergens een foto van maken? Of lekker een kop koffie drinken? Je kunt stoppen waar en wanneer je wilt en je eigen reistempo bepalen. 

De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn soms best groot. Wel zijn de wegen van goede kwaliteit en de natuur onderweg is verbluffend. Je krijgt van ons een (digitaal) Nederlandstalig informatiepakket inclusief routebeschrijving, zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Upgraden
Je kunt je reis nog comfortabeler maken en je huurauto upgraden.