Stedentrip New York

Stedentrip New York

Met voordeel voor leden

New York is een stad waar je ieder moment van de dag kunt kiezen uit een oneindig aanbod van evenementen en bezienswaardigheden. Zomaar wat slenteren langs de straten en avenues tot een ontdekkingstocht langs Spanish Harlem en China Town, je stedentrip begint bij de ANWB. Je boekt een stedentrip inclusief vlucht, hotel én vele gratis extra's.

Stedentrips New York bij de ANWB reisorganisaties en -partners

Top 10 stedentrips New York met gratis extra's

Top 10 stedentrips New York met gratis extra's

Een unieke stedentrip New York boek je via ANWB: vlucht, hotel én unieke extra´s erbij. Je stedentrip naar New York begint bij de ANWB.

Rondreis New York, FOX Verre Reizen

Rondreis New York, FOX Verre Reizen

Brengt je comfortabel naar het hart van jouw ultieme droombestemming. Onze reisbegeleiders zorgen ervoor dat u een aantal unieke ervaringen beleeft.

Alles voor je stedentrip New York

Vervoer in New York

Vervoer in New York

Al die subway-treinen, bussen en yellow cabs zijn niet alleen handig, ze zijn een essentieel onderdeel van wat New York, New York maakt. 

Wijken in New York

Wijken in New York

Waar vind je in New York de gezelligste winkelstraten en beste buurtjes om uit eten te gaan? Bekijk de leukste wijken van New York.

Zien in New York

Zien in New York

Toeristische en praktische info

Ga je naar New York? Dan mag je deze bezienswaardigheden écht niet missen! De allerleukste must-sees op een rij.

Aankopen onderweg

Op het vliegveld of bij een wegrestaurant: betalen met je creditcard is in het buitenland veel gebruikelijker dan in Nederland. Je hoeft geen valuta te wisselen en minder cash geld op zak is ook nog eens veiliger.