Tips Verenigde Staten

Tips vakantie Verenigde Staten

Wil je ook meer te weten over de Verenigde Staten? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben namelijk de leukste artikelen over de Verenigde Staten voor jou op een rijtje gezet. Vind hier een overzicht van alle artikelen over de Verenigde Staten. Van Miami tot New York en over de route 66 naar Texas. Ga mee op deze spectaculaire rondreis langs alle hoogtepunten van de Verenigde Staten.

Snel naar

Stedentrip New York | Rondreis Verenigde Staten

Bekijk tips Verenigde Staten

10 tips Las Vegas

10 tips Las Vegas

Las Vegas is een overweldigende stad met een enorm entertainmentaanbod en heeft tal van replica’s van wereldberoemde bouwwerken. Wij selecteerden alvast tien must-sees.

Las Vegas eten & drinken

Las Vegas profileert zich als een breed centrum van entertainment waarin plaats is voor uitstekende (en dure) restaurants. De leukste plekjes vind je in dit heerlijke artikel!

5 keer de skyline van Chigago

5 keer de skyline van Chigago

Als stad waar de moderne skyline is uitgevonden, spelen wolkenkrabbers in Chicago een belangrijke rol. Hier vijf tips om niets van die geweldige skyline te missen: 

10 gratis attracties DC

10 gratis attracties DC

Washington DC is de hoofdstad van de Verenigde Staten. Beroemd om het Witte Huis en als politiek centrum van Amerika.  Hieronder een lijst met de tien beste gratis musea en attracties.

Bezienswaardigheden Route 66

Bezienswaardigheden Route 66

Dé droomroute van velen: Route 66 in de Verenigde Staten. Onderweg is er van alles te zien en te doen. Lees hieronder de hoogtepunten langs Route 66. Let’s hit the road!

New York tips

New York tips

Ga je naar New York? Dan mag je deze bezienswaardigheden écht niet missen! De allerleukste must-sees op een rij.

Outdoor in Montana

Outdoor in Montana

Lege prairies en woeste bergen: voor ruige natuur tijdens je rondreis door de Verenigde Staten moet je in Montana zijn. Lees hieronder vijf tips om daar het beste uit te halen. 

Shoppen in Miami

Miami staat bekend om het heerlijke weer, de verleidelijke stranden en als meest Spaanse stad van de Verenigde Staten. En je kunt er nog erg goed shoppen ook. 

10 spectaculaire excursies

10 spectaculaire excursies

Tijdens je rondreis door de Verenigde Staten een keer wat anders doen dan die eeuwige hop-on hop-off bus? 10 spectaculaire dagexcursies, van zwemmen met zeekoeien tot ballonvluchten over Las Vegas. 

Texas in 10 punten

Texas in 10 punten

Texas is een immens grote staat en heeft een sterke eigen identiteit. Wie tijdens een rondreis door de Verenigde Staten dit voormalige land wil doorkruisen, kan hieronder kennis maken met Texas in tien punten.