Naar artikel

Goed voorbereid op vakantie

Met je ANWB Creditcard

De deur achter je dicht trekken en richting de horizon. Dat willen we natuurlijk allemaal. Om straks onbezorgd op vakantie te kunnen moet je nu al dingen gaan regelen. Dat doe je natuurlijk met je ANWB Creditcard. Want vakantie en je creditcard zijn een top combinatie! Hieronder lees je meer over hoe handig het is in je vakantievoorbereiding. Heb je nog geen ANWB Creditcard? Vraag hem dan aan!

Zoek en Boek

Wordt het een hotel, appartement, camping of iets anders? Er is genoeg keuze om jouw perfecte vakantie samen te stellen. De meeste van ons doen dit online, en moeten dus ook online hun reis betalen. Daarom gebruik jij de ANWB Creditcard. Met het ruime limiet kun je jouw droomreis makkelijk afrekenen. En omdat het niet direct van je rekening wordt afgeschreven hoef je niet op stel en sprong te gaan schuiven met geld. Daarnaast biedt de ANWB Creditcard extra zekerheid via de Aflevergarantie. Gaat jouw hotel of vliegmaatschappij failliet, heb je geen SGR garantie en dreig je hierdoor je geld te verliezen? Dan gaat creditcardmaatschappij International Card Services hiermee aan de slag. Dat voelt goed! 

Bekijk ook

Boeken met je creditcard
Vliegen met je creditcard
Borg betalen met je creditcard 

Huur een auto

Als je jouw vakantie vooraf tot in de puntjes geregeld wil hebben hoort daar ook vervoer bij. Je kunt natuurlijk met je eigen auto op pad, maar wat nou als die te klein is, of je een vliegreis hebt geboekt? Dan is een auto huren de uitkomst. Zo kun je bepakt en bezakt richting je vakantiebestemming of deze prachtplek in stijl ontdekken. Die auto huren doe je met je ANWB Creditcard natuurlijk! Dat is zowel online als aan de balie bij de verhuurder de makkelijkste keuze. Een creditcard is vaak ook de enige optie als het om het betalen van borg gaat. En extra fijn: de ANWB Silver- en Gold Card bieden extra garantie zoals de Eigenrisicoverzekering en Verkeersrechtsbijstand bij autohuur.

Bekijk ook

Auto huren met je creditcard

Wat pak je in?

Je staat er vast niet bij stil maar stiekem kopen we flink wat nieuwe spullen om mee te nemen op vakantie. Of het nu die nieuwe kofferset is, kleding die je speciaal aankoopt of die e-reader om eens even echt mee te ontspannen op vakantie, het telt flink op qua prijs. Is het dan geen fijn idee, dat je verzekerd kunt shoppen? Met de ANWB Creditcard zijn vrijwel al je aankopen minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of schade. 

Bekijk ook

De aankoopverzekering op je ANWB Creditcard

Kom maar op met dat vakantiegevoel!

Laat je vakantie beginnen als je de deur achter je dicht trekt. Een vlotte reis is een goed begin. Hou dus je creditcard bij de hand voor bijvoorbeeld het betalen van tol. Geen oponthoud onderweg betekent sneller op je bestemming zijn. Ook fijn is dat je met je creditcard je reisgenoten kan vermaken. Met wat streamingsdiensten achter de hand heeft iedereen het al snel naar de zin. Of je nu allemaal meezingt met die éne vakantieplaylist of ieder zijn eigen muziek, serie of film kijkt. Jouw vakantie is begonnen!

Bekijk ook

Streamingsdiensten koppelen aan je ANWB Creditcard
Snel door de tolpoorten met je ANWB Creditcard

Kies de creditcard die het beste bij je past

Heb je nog geen ANWB Creditcard maar wel vakantieplannen? Bekijk dan snel welke creditcard het beste bij je past en vraag hem aan.

Bekijk onze creditcards