Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Betalen met je creditcard

  • Overal makkelijk betalen
  • Wereldwijd geaccepteerd
  • Veilig online shoppen
Meer informatie 

Betalen met je creditcard

Met je ANWB Creditcard kun je vrijwel overal betalen. Het is dan ook wereldwijd het best geaccepteerde betaalmiddel. Je kunt je creditcard online, in winkels en in binnen- en buitenland gebruiken. Snel, makkelijk en veilig.

Veilig betalen met je ANWB Creditcard

  • Online betaal je snel en veilig met de handige app. Niet alleen met een cvc code, maar extra veilig door de visa secure tweestapsmethode.
  • In fysieke winkels betaal je met je pincode, net zoals bij je pinpas. Die is geheim en weet alleen jij.
  • ICS monitort haar betalingsverkeer 24/7 om fraude op te sporen
  • Je aankopen zijn minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of schade
  • Komt je bestelling niet (goed) aan en werkt de leverancier niet mee? Dan vraag je je geld terug via de Aflevergarantie

Informatie over betalen met je ANWB Creditcard

Veilig online betalen 

Creditcardmaatschappij ICS doet van alles om het betalingsverkeer met de ANWB Creditcard veilig te houden. Betalen met je creditcard is daarom ook één van de veiligste manieren van betalen. Maar wat kun je zelf nu doen om nog veiliger te zijn? Lees het hier.

Contactloos betalen 

Snel kleinere bedragen afrekenen doe je óók met je creditcard contactloos. Wel zo handig als je haast hebt, of je in onmogelijk bochten moet wringen om bijvoorbeeld tol te betalen. Ook afrekenen met je smartwatch kan. Lees er hier meer over.

Betalen in het buitenland 

Je ANWB Creditcard is niet alleen veilig en makkelijk, maar het is ook wereldwijd het best geaccepteerde betaalmiddel. Geen gedoe meer met vreemde valuta of lange zoektochten naar pinautomaten. Ongestoord genieten! Lees er hier meer over.

Geld opnemen 

Soms wil je gewoon contant geld op zak hebben. Geld pinnen met je creditcard is waarschijnlijk niet je eerste keuze maar toch is het handig dat het kan. Als er een bankstoring is bijvoorbeeld of je op vakantie je betaalpas kwijt bent. Lees er hier meer over.

Geld storten op je creditcard 

Een grotere aankoop doen en niet genoeg limiet op je creditcard? Tussentijds je limiet willen aanvullen? Het kan allemaal met je ANWB Creditcard. Je maakt makkelijk en snel geld over via de app of een overschrijving. Lees er hier meer over. 

Onterechte afschrijvingen 

Als je een betaling doet en niet krijgt waar je voor betaalt hebt is dat natuurlijk balen. Betaal daarom met je ANWB Creditcard, dan kun je de betaling vaak terugdraaien! Je doet een verzoek bij creditcardmaatschappij ICS en zij zorgen voor terugbetaling.