Betalen met je creditcard

Betalen met je creditcard

Wereldwijd betaalgemak, en veilig online shoppen.

Betalen met je creditcard

Een creditcard betekent wereldwijd betaalgemak. Je kunt er overal mee betalen en ook veilig online aankopen mee doen.

Geld storten en opnemen

Met je ANWB Creditcard kun je over zowel binnen als buiten Europa geld opnemen bij betaalautomaten met het Visa en/of Maestro logo. Kleine bedragen kunnen zelfs contactloos worden gepind. Let wel op, want hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Of dit zo is, lees je in de algemene voorwaarden.

Daarnaast kan je ook geld storten op je creditcard en ermee betalen als pinpas. Dat is heel eenvoudig: het gewenste bedrag maak je over van je eigen bankrekening naar je creditcard. Als je 500 euro of meer op je creditcard stort, ontvang je daar bovendien rente over.

Veilig online betalen

Een creditcard leent zich vanwege de Aflevergarantie ook uitstekend voor het doen van online aankopen. Heb je via een webshop een artikel gekocht maar niet ontvangen? Dan kun je via deze regeling je geld terugkrijgen.

Voordelen betalen met ANWB Creditcard

Veilig online betalen

Veilig online betalen

Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat je gekocht hebt, niet wordt geleverd. Daarvoor is er de Aflevergarantie: de betaling wordt teruggedraaid en je hoeft niets te betalen.

Contactloos betalen

Contactloos betalen

Voor kleine bedragen

Contactloos betalen is vooral gemakkelijk voor kleine bedragen zoals je dagelijkse koffie op het station, je boodschappen bij de bakker, je lunch in de bedrijfskantine of het kadootje voor een bekende.

Wereldwijd betaalgemak

Wereldwijd betaalgemak

Dus ook op je vakantie

Wereldwijd kan je op 30 miljoen adressen met jouw ANWB Visa Card betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; je hebt altijd de juiste valuta op zak.

Meer informatie over de ANWB Creditcard

Geld storten op je creditcard

Geld storten op je creditcard

Als je liever geen gebruik wilt maken van het krediet op je creditcard, dan kun je vooraf geld storten. Hierdoor kun je ook makkelijk je bestedingslimiet vergroten.

Geld opnemen

met je creditcard

Gebruik je creditcard op binnen en buiten geld opnemen bij betaalautomaten. Net als met je normale betaalpas kun je hierdoor gemakkelijk contant geld opnemen.

Geld terugboeken

Als een afschrijving niet klopt

Elke maand ontvang je een overzicht van je afschrijvingen. Klopt er iets niet? Onderneem tijdig actie zodat je op zeer korte termijn een terugboeking ontvang.

Rente

Betaal binnen 21 dagen terug

Als je met je creditcard aankopen doet, maak je gebruik van een kredietfaciliteit. Over het gebruikte krediet betaal je rente. Stort je binnen 21 dagen het bedrag op je card, dan betaal je geen rente.

Gespreid betalen

Openstaand saldo gespreid terugbetalen

Met de gespreid betalen faciliteit op de ANWB Visa Card heb je de mogelijkheid om het openstaande saldo op je creditcard rekening gespreid terug te betalen.