Naar artikel

Betalen met je creditcard

  • Overal makkelijk betalen
  • Wereldwijd geaccepteerd
  • Veilig online shoppen
Meer informatie 

Betalen met je creditcard

Met je ANWB Creditcard kun je vrijwel overal betalen. Het is wereldwijd het best geaccepteerde betaalmiddel en het betalen zelf gaat snel en veilig. Je kunt je creditcard online, in winkels en in binnen- en buitenland gebruiken. Zorg dus dat je hem altijd in je portemonnee hebt.

Hoewel we vaak nog gewend zijn om met iDEAL, pinpas of cashgeld te betalen heeft het echt voordelen om je creditcard te gebruiken. Daar vertellen we je graag hieronder over. Heb je nog geen ANWB Creditcard? Klik dan op de button hieronder en kies welke creditcard het beste bij je past.

Informatie over betalen met je ANWB Creditcard

Veilig online betalen 

Creditcardmaatschappij ICS doet van alles om het betalingsverkeer met de ANWB Creditcard veilig te houden. Betalen met je creditcard is daarom ook één van de veiligste manieren van betalen. Maar wat kun je zelf nu doen om nog veiliger te zijn? Lees het hier.

Contactloos betalen 

Snel kleinere bedragen afrekenen doe je óók met je creditcard contactloos. Wel zo handig als je haast hebt, of je in onmogelijk bochten moet wringen om bijvoorbeeld tol te betalen. Ook afrekenen met je smartwatch kan. Lees er hier meer over.

Betalen in het buitenland 

Je ANWB Creditcard is niet alleen veilig en makkelijk, maar het is ook wereldwijd het best geaccepteerde betaalmiddel. Geen gedoe meer met vreemde valuta of lange zoektochten naar pinautomaten. Ongestoord genieten! Lees er hier meer over.

Geld opnemen 

Soms wil je gewoon contant geld op zak hebben. Geld pinnen met je creditcard is waarschijnlijk niet je eerste keuze maar toch is het handig dat het kan. Als er een bankstoring is bijvoorbeeld of je op vakantie je betaalpas kwijt bent. Lees er hier meer over.

Geld storten op je creditcard 

Een grotere aankoop doen en niet genoeg limiet op je creditcard? Tussentijds je limiet willen aanvullen? Het kan allemaal met je ANWB Creditcard. Je maakt makkelijk en snel geld over via de app of een overschrijving. Lees er hier meer over. 

Onterechte afschrijvingen 

Als je een betaling doet en niet krijgt waar je voor betaalt hebt is dat natuurlijk balen. Betaal daarom met je ANWB Creditcard, dan kun je de betaling vaak terugdraaien! Je doet een verzoek bij creditcardmaatschappij ICS en zij zorgen voor terugbetaling.