Naar artikel

Onbezorgd op vakantie

Met je ANWB Creditcard

Je bent er! Eindelijk weer vakantie. Of je nu avontuurlijk in een tent reist, of voor het gemak van een hotel of resort kiest het wordt genieten! Maak het jezelf makkelijker met je ANWB Creditcard. Want vakantie en je creditcard zijn een top combinatie!

Overal betalen met je ANWB Creditcard

Je ANWB Creditcard is wereldwijd het best geaccepteerde betaalmiddel. Op vakantie wil je dingen zien en doen. Dat kost geld. Veel contanten op zak hebben is geen fijn idee en je pinpas wordt niet overal geaccepteerd. Daarom betaal je met je ANWB creditcard. Dan hoef je niet op jacht naar een pinautomaat. Huur gewoon die stepjes om de stad mee door te crossen, betaal dat heerlijke diner aan de boulevard of verwen de kinderen met een dagje zwemparadijs. Al enig idee wat je morgen wil gaan doen?

Bekijk ook

Betalen in het buitenland met je ANWB Creditcard 
Snel door de tolpoorten met je ANWB Creditcard

Tol betalen

Op vakantie met de auto? Dan kun je te maken krijgen met tolwegen. Wist je dat je niet bij alle tolpoorten met je pinpas kunt betalen? Betalen bij tolpoortjes doe je snel en makkelijk met je ANWB Creditcard. Naast makkelijk is het ook nog eens heel veilig. 

Heb je nog geen ANWB Creditcard? Vraag hem dan snel aan!

Bekijk ook

Snel door de tolpoorten met je ANWB Creditcard

Neem herinneringen mee naar huis

Als je straks weer terug bent is er niets mooiers dan een herinnering van deze vakantie thuis te hebben. Een goed excuus om op souvenirjacht te gaan. Als je die schat gevonden hebt, ben je er natuurlijk ook zuinig op. Daarom koop je het met je ANWB Creditcard. Dan is het namelijk verzekerd tegen verlies, diefstal of schade. Dat voelt goed! Overigens zijn vrijwel alle aankopen die je met je creditcard doet verzekerd.

Bekijk ook

De aankoopverzekering op je ANWB Creditcard 

Hulp bij vakantiepech

Ook op vakantie gaat er weleens wat mis. Dan is het fijn dat je de ANWB Creditcard bij je hebt. Zo heb je extra geld achter de hand. Daar kun je bijvoorbeeld de borg mee betalen voor die vervangende auto als de jouwe onderweg stil komt te staan of onverwachte medische kosten mee voorschieten. Met je Silver- of Goldcard kun je ook noodgeld aanvragen als je bestolen bent en kun je 24/7 schakelen met de Reis service lijn. Hopelijk heb je het niet nodig, maar toch een fijn idee om dit geregeld te hebben.

Bekijk ook

Reis service lijn
Noodgeld op reis
Borg betalen met je creditcard

Kies de creditcard die het beste bij je past

Heb je nog geen ANWB Creditcard? Bekijk dan snel welke het beste bij je past en vraag hem aan.