Tanken met korting*

Tanken met korting*

  • Bij tankstations door heel Nederland
  • Hoge korting op daadwerkelijke pompprijs
  • Bij bemande en onbemande tankstations
Meer informatie

Goedkoop tanken met ledenvoordeel

Korting op tanken met ANWB Creditcard

Autorijden is al duur genoeg en daarom is het fijn dat je kunt besparen op brandstofkosten. Om tanken goedkoper te maken, heeft ANWB een tankprogramma, waarmee je korting spaart op benzine en diesel.

*ANWB Creditcards tijdelijk niet beschikbaar

Het is momenteel zowel online als telefonisch niet mogelijk om een ANWB Creditcard aan te vragen wegens een technisch probleem. Hoelang dit gaat duren, is helaas niet bekend. Door deze omstandigheden is het tijdelijk ook niet mogelijk om je aan te melden voor Tanken met Ledenvoordeel als je geen ANWB Creditcard hebt. Onze excuses voor het ongemak.

Korting op benzine en diesel met creditcard

Om gebruik te kunnen maken van Tanken met Ledenvoordeel heb je alleen een ANWB Creditcard nodig, verder is aanmelden gratis. Wanneer je je tankbeurt afrekent met je ANWB Creditcard spaar je korting op. Ieder kwartaal wordt het opgespaarde bedrag automatisch uitgebetaald. Je kunt korting sparen op benzine en diesel. De korting geldt op de daadwerkelijke pompprijs en bedraagt 5 cent per liter bij bemande en 3 cent per liter bij onbemande tankstations.

Wanneer een tankstation zelf al een actie heeft, zoals de Dwaze Donderdagen van Tango of Firezone Fridays, ontvang je geen extra korting via Tanken met Ledenvoordeel.

Aanmelden Tanken met Ledenvoordeel *

* Momenteel kun je je niet aanmelden voor Tanken met Ledenvoordeel als je nog geen ANWB Creditcard hebt. Een ANWB Creditcard is vereist hiervoor, maar door een technisch probleem kunnen er tijdelijk geen ANWB Creditcards worden aangevraagd. 

Waar kun je tanken met korting?

Er zijn meer dan 700 aangesloten tankstations, verspreid door heel Nederland. In de ANWB Onderweg App kun gemakkelijk de actuele brandstofprijzen in Nederland zien en staat direct aangegeven welke tankstations meedoen met Tanken met Ledenvoordeel. Daarnaast vind je er verkeersinformatie en mobiel parkeren.

Voorwaarden