Tanken met korting

Tanken met korting

  • Bij tankstations door heel Nederland
  • Hoge korting op daadwerkelijke pompprijs
  • Bij bemande en onbemande tankstations
Meer informatie

Goedkoop tanken met ledenvoordeel

Korting op tanken met ANWB Creditcard

Autorijden is al duur genoeg en daarom is het fijn dat je kunt besparen op brandstofkosten. Om tanken goedkoper te maken, heeft ANWB een tankprogramma, waarmee je korting spaart op benzine en diesel.

Korting op benzine en diesel met creditcard

Om gebruik te kunnen maken van Tanken met Ledenvoordeel heb je alleen een ANWB Creditcard nodig, verder is aanmelden gratis. Wanneer je je tankbeurt afrekent met je ANWB Creditcard spaar je korting op. Ieder kwartaal wordt het opgespaarde bedrag automatisch uitbetaald. Je kunt korting sparen op benzine en diesel. De korting geldt op de daadwerkelijke pompprijs en bedraagt 5 cent per liter bij bemande en 3 cent per liter bij onbemande tankstations.

Let op: bij onbemande tankstations is de korting maximaal 15 cent op de landelijke adviesprijs. Hierdoor ontvang je soms minder of geen extra korting.

Aanmelden Tanken met Ledenvoordeel

Waar kun je tanken met korting?

Er zijn ongeveer 900 aangesloten tankstations, verspreid door heel Nederland. In de ANWB Onderweg App kun gemakkelijk de actuele brandstofprijzen in Nederland zien en staat direct aangegeven welke tankstations meedoen met Tanken met Ledenvoordeel. Daarnaast vind je er verkeersinformatie en mobiel parkeren.

Voorwaarden