ANWB Tanken met Ledenvoordeel

ANWB Tanken met Ledenvoordeel

  • Bij 750 tankstations in Nederland
  • Hoge en duidelijke korting
  • Automatische uitbetaling van de gespaarde korting: elk kwartaal cashen!

Goedkoop tanken met ANWB Ledenvoordeel

Binnenkort exclusief voor jou als lid: nieuw tankprogramma

We vinden het belangrijk dat jij met plezier onderweg bent. Daarom willen we graag de kosten van autorijden voor je beperken en bieden wij jou als ANWB lid tankkorting aan. We gaan starten met een nieuw programma waarbij je bij heel veel tankstations kan sparen voor flinke korting op je brandstof. Eindelijk goedkoper tanken!

Oude programma

Het oude programma, in samenwerking met United Consumers, is gestopt per 1 mei. United Consumers heeft een mail gestuurd met het bedrag dat je krijgt uitgekeerd. Dit bedrag is anders dan het bedrag dat in Mijn ANWB staat. Mijn ANWB vermeldt de totale korting (bestaande uit korting aan de pomp en ledenvoordeel), een groot gedeelte daarvan heb je al ontvangen aan de pomp. Dit is verwarrend en dit is ook één van de redenen waarom we binnenkort starten met een nieuw programma, waarin de hoogte van de korting helder is en je meer korting ontvangt dan in het oude programma.

Nieuwe programma

We starten binnenkort met een verbeterd tankprogramma waarin je snel korting krijgt bij maar liefst 750 tankstations in Nederland (dit waren er 600). De korting bedraagt €0,05 per liter op de pompprijs bij bemande tankstations en €0,03 per liter op de pompprijs bij onbemande tankstations. Andere programma’s bieden korting op de landelijke adviesprijs, bij ons weet je altijd precies wat je krijgt. Je spaart bij elke tanksessie bij verschillende merken tankstations. Elk kwartaal wordt de door jou opgespaarde korting automatisch aan je uitbetaald.

Kortom: een lucratief kortingsprogramma!

  • Bij 750 tankstations in Nederland
  • Automatische uitbetaling van de gespaarde korting: elk kwartaal cashen!
  • Hoge en duidelijke korting:
    -  €0,05 per liter op de pompprijs bij bemande tankstations
    -  €0,03 per liter op de pompprijs bij onbemande tankstations

Op de hoogte blijven

Ben je geïnteresseerd? Laat dan je e-mailadres achter, dan houden wij je op de hoogte wanneer dit lucratieve tankprogramma van start gaat. Wij maken autorijden voor jou goedkoper!

Laat hier je e-mailadres achter