Tanken met korting

Tanken met korting

  • Brandstofprijzen van 4000 tankstations
  • Altijd actuele informatie
  • Vind ook alle laadpalen
Meer informatie

Goedkoop tanken

Autorijden is al duur genoeg en daarom is het fijn als je kunt besparen op brandstofkosten. Om tanken goedkoper te maken helpen wij je het goedkoopste tankstation bij jou in de buurt te vinden.

Vind het goedkoopste tankstation bij jou in de buurt

In de ANWB Onderweg App of de ANWB Routeplanner vind je alle tankstations met de actuele brandstofprijzen. Geef aan welke brandstof je nodig hebt en zie in 1 oogopslag waar de goedkope tankstations bij jou in de buurt zitten. Ook handig: in de Onderweg app vind je van 4000 tankstations de openingstijden en voorzieningen.

Tanken met Ledenvoordeel stopt

De afgelopen jaren kon je als ANWB-lid met ledenkorting tanken bij een aantal deelnemende tankstations. Eind maart 2021 stopt het kortingsprogramma Tanken met Ledenvoordeel. Je hiervoor aanmelden is dus niet meer mogelijk. Bestaande deelnemers ontvangen tot 31 maart 2021 nog korting op tanktransacties: rond 28 april wordt deze korting voor de laatste keer uitgekeerd. Alle deelnemers ontvangen hierover nog persoonlijk bericht.

Natuurlijk blijven de tanktransacties zichtbaar in Mijn ANWB, ook na 31 maart. Heb je nog vragen? Lees dan de antwoorden op veelgestelde vragen.

Wil je, tot 31 maart, met korting tanken? Een overzicht van alle deelnemende tankstations vind je hier.