Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Natuur, cultuur, avontuur en gastvrijheid

Tijdens een vakantie in Zuid-Afrika speur je naar de Big Five en ontdek je prachtige landschappen en steden.

Vakantie Zuid-Afrika 

Geniet van een avontuurlijke single groepsreis in Zuid-Afrika

Ervaar Zuid-Afrika in zijn puurste vorm tijdens een single groepsreis in dit prachtige land. Spot samen met andere reizigers de Big Five of geniet van de waanzinnige uitzichten op de Panoramaroute. Ook mag de Tafelberg in Kaapstad of een bezoek aan Robbeneiland niet ontbreken. Tijdens een single groepsreis in Zuid-Afrika verblijf je in comfortabele lodges en zijn de excursies volledig georganiseerd, zodat het je aan niets ontbreekt. Dankzij de Nederlandssprekende reisleider kom je alles te weten over dit bijzondere land.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Nu€10,-korting
Huur een auto met ledenvoordeel 

In het buitenland een auto huren? Dat kan via de ANWB met ledenvoordeel bij Sunny Cars.

Het schitterende uitzicht vanaf de Tafelberg op Kaapstad

Een single groepsreis in Zuid-Afrika is niet compleet zonder een bezoek aan de mooiste stad van het land: Kaapstad. Met zijn ligging tussen de bergen en de oceaan, de kleurrijke restaurants en de vriendelijke bevolking kun je hier wel een week verblijven zonder je te vervelen. Maak een klimtocht of neem de kabelbaan naar de top van de Tafelberg en geniet van het schitterende uitzicht op de stad. Verder is een bezoek aan Robbeneiland een must. Hier vertelt een oud-gevangene je alles over de beruchte geschiedenis van het eiland. Nelson Mandela verbleef namelijk maar liefst 19 jaar op deze plek in gevangenschap. Ook een aanrader: met een gids de Townships bezoeken om meer te weten te komen over de Apartheid en de Zuid-Afrikaanse cultuur.

De Big Five spotten in Krugerpark

Er is geen betere plek om wilde dieren te spotten dan in nationaal park Kruger. Geniet tijdens een single groepsreis in Zuid-Afrika van een prachtige reis naar het oosten van het land om dit bijzondere nationale park te bezoeken. Rijd zelf rond in het park of ga mee met een parkopzichter in een fourwheeldrive. Sta daarbij wel vroeg op, zodat je de meeste kans hebt om talrijke dieren te spotten. Zo sta je oog in oog met een jagende leeuwin, grazende olifant of springende impala.