Campings aan de Costa Brava

Campings aan de Costa Brava

De Costa Brava is een populair gebied om te kamperen. Je vindt er uitstekende campings.

Bekijk de campings

Vakantie Costa Brava

Over meer dan 214 km strekt de Spaanse Costa Brava zich uit, van Portbou aan de Franse grens tot voorbij Blanes in het zuiden. Het belangrijkste kenmerk is – zoals de naam ’woeste kust’ al aangeeft – het ruige, met kloven doorsneden rotslandschap.

Er bestaat een wereld van verschil tussen toeristische trekpleisters als Lloret de Mar en Pals, waar golfers van de landelijke rust genieten. Maar daarin schuilt juist het geheim van het succes van de Costa Brava: voor elke doelgroep is er wel een geschikte plek te vinden. Of je nu wilt overnachten in een comfortabel hotel, een vakantiehuis of op een camping, je vindt de ideale vakantie bij de ANWB. Laat je inspireren door onze tips en boek je reis online.

Tips voor je vakantie naar de Costa Brava

Kamperen aan de Costa Brava

Kamperen aan de Costa Brava

Naast Mallorca is de Costa Brava het vakantiegebied met de grootste overnachtingscapaciteit in heel Spanje. Ideaal om te kamperen!

Doen aan de Costa Brava

Zo gevarieerd als het landschap is, zijn ook de dorpen en de steden, die met elkaar voor een fascinerende mengeling zorgen.

Natuur Costa Brava

Natuur Costa Brava

Tussen de rotskusten liggen ook brede zandstranden, een vlak en verstild drassig gebied en allerlei parken.

Highlights Costa Brava

Highlights Costa Brava

Bekijk de mooiste bezienswaardigheden.

Tip: ANWB Extra Reisgids Costa Brava

Met de ANWB Extra reisgids Costa Brava heb je een handzame reisgezel. In de reisgids staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan.