Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
.stadsgezichten, straatjes, meertjes , pleinen.

22-daagse groepskampeerrondreis Kroatië

Ervaar de mediterrane sfeer van Kroatië, waar natuur, zee en cultuur elkaar afwisselen en de gastvrije bevolking je hartelijk ontvangt. De route is voorbereid, de reisbegeleiders staan voor je klaar, een excursiepakket is inclusief en de campings zijn geboekt.
  • je reist met je eigen kampeermiddel
  • inclusief 5 (bus)excursies, 4 lunches en 4 diners
  • voldoende gelegenheid om zelf op ontdekking te gaan

Jouw reis

Ontdek het kleurrijke Kroatië. De historische steden en dorpjes maar ook naar de nationale parken als Plitvicemeren en Krka met de watervallen en de azuurblauwe Adriatische Zee en de vele eilandjes voor de kust bieden volop vakantieplezier. Tijdens deze rondreis heb je voldoende gelegenheid om zelf op ontdekking te gaan. 

Je ontmoet de rest van de groep bij het welkomstdiner in het Sloveense Ptuj. Daarna voert de route naar Kroatië en verken je Nationaal Park Plitvicemeren, waar dichte bossen, watervallen en indrukwekkende meren elkaar afwisselen. Vervolgens verblijf je een aantal dagen aan de Adriatische kust. Voor de kust bij Zadar liggen de circa driehonderd eilanden van de Zadar-archipel. 

Daarna staat Istrië, het grootste schiereiland in de Adriatische Zee op het programma. Een aantal excursies neemt je mee naar de verschillende hoogtepunten van deze regio. Zo bezoek je in Pula het imposante Romeinse amfitheater, verken je het op een heus fjord lijkende Limski Kanaal en maak je een rondrit door het achterland waarbij een paar dorpen worden aangedaan. 

Bij Umag is het tijd om te relaxen aan het strand en de lokale wijn te proeven. 

De laatste avond neem je afscheid van de groep tijdens het diner, waarna je de volgende dag weer terugrijdt naar huis. 

De reisbegeleiding geeft tips voor diverse bezienswaardigheden: zo mis je niks, maar ben je toch geheel vrij in je doen en laten!

Je verblijft in...
Je reist met jouw eigen kampeermiddel en kunt rekenen op een gereserveerde kampeerplek. Uitgaande van de reisroute zoekt ANWB op gepaste afstanden naar goede campings. Bij aankomst op de volgende camping krijg je door de reisbegeleider een plaats toegewezen.

Je ontvangt de definitieve lijst met campings in de reisbescheiden.

Inbegrepen excursies en hoogtepunten
• Nationaal Park Plitvicemeren
• de boeiende steden Split en Trogir
• Nationaal Park Krka
• Pula en het amfitheater
• het binnenland van Istrië
• boottocht

Onze reisbegeleiders
De toeristische reisbegeleiders verlaten op reisdagen als eerste de camping. De technische reisbegeleiders verlaten als laatste de campings. Gebeurt er onderweg iets, dan kun je een beroep op hen doen. Vanzelfsprekend helpen de reisbegeleiders je graag bij problemen en geven zij meer informatie over de vakantiebestemming. Lees hier meer over onze reisbegeleiders. 

Reisvariant 
Wij bieden deze rondreis ook aan zonder excursieprogramma. Bekijk de 22-daagse groepscampingrondreis Kroatië

Aantal equipes
Minimaal 16 / maximaal 46 deelnemers 

Verlengen
Het is niet mogelijk deze rondreis te verlengen.