Zoek je rondreis in Kroatië met ledenvoordeel


Zoek je rondreis in Kroatië met ledenvoordeel

Hoe langer lid, hoe meer voordeel

Rondreis Kroatië

Een rondreis door Kroatië is een reis door de geschiedenis en cultuur van Zagreb, de stranden van Istrië en de nationale parken van Krka. Bij de ANWB vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. De beste aanbiedingen, tips voor je rondreis en alle praktische informatie over Kroatië.

Rondreizen door Kroatië: Ontdek de verschillende gezichten

Ga je rondreizen door Kroatië, houd je camera dan maar in de aanslag. Want met een groot aantal indrukwekkende natuurparken, kom je ogen tekort. De meer dan 1200 eilanden hebben onderling grote contrasten in flora en fauna. Bezoek tijdens een rondreis de eilanden van Kroatië en laat je verrassen door de natuurverschillen. Kroatië heeft maar weinig grote steden, maar des te meer interessante kleinere dorpen en steden.

Bekijk het aanbod van ANWB Ledenreizen en onze reispartners

Rondreis Kroatië met Pharos Reizen

Rondreis Kroatië met Pharos Reizen

Pharos Reizen is specialist in autovakanties. Rijd met zijn twee of het gezin naar een bijzondere ervaring op de mooiste plekken in Kroatië.

Tips en praktische informatie voor je rondreis

Bezienswaardigheden Zagreb

Bezienswaardigheden Zagreb

Zagreb, de hoofdstad van Kroatië, heeft veel moois te bieden. De ANWB zet alvast negen hoogtepunten op een rijtje.

Alles over de Kvarnereilanden

Alles over de Kvarnereilanden

De Kvarnerbocht kent behalve Krk, Cres en Lošinj nog enkele andere eilanden, elk met zijn eigen verhaal. Een impressie in woord en beeld van de Kvarnereilanden.