Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Beeld kan niet worden gebruikt i.v.m. copyright onbeken
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.

17-daagse single groepsrondreis Puur Zuid-Afrika

Beleef een onvergetelijke reis in Zuid-Afrika, het land van uitgestrekte savannen, grillige bergtoppen, glooiende wijnvalleien en het kosmopolitische Kaapstad. Verken in een groep met maximaal 24 avontuurlijke singlereizigers de Wereld in één Land. 
  • spot de Big Five in het Krugerpark
  • ontdek Kaapstad en omgeving (verlenging mogelijk)
  • sfeervolle accommodaties op de mooiste plekjes

Jouw reis

Kenmerken van de reis
Natuur: 5/5 Strand: 1/5 Cultuur: 4/5 Reisintensiteit: 3/5

Rondreis
Maak op ontspannen wijze kennis met de natuur en cultuur van Zuid-Afrika. Onze reisleiders en lokale gidsen nemen je mee op verschillende safari’s op zoek naar olifanten, nijlpaarden, krokodillen en giraffen. Ook een verblijf in de wereldstad Kaapstad ontbreekt niet!

We beginnen de reis in Johannesburg vanwaar we in zuidelijke richting de Drakensbergen binnenrijden. Groene heuvels, snelstromende beekjes, hoge pieken en kraakheldere luchten zijn kenmerkend voor de bekendste bergketen van Zuid-Afrika. Na een safari in Hluhluwe en het speuren naar nijlpaarden in St. Lucia bezoeken we het kleine koninkrijk Swaziland. 

Vanaf de luchthaven van Johannesburg vliegen we vervolgens door naar Kaapstad. Hoor het indrukwekkende verhaal achter Robbeneiland, geniet van het uitzicht op de Tafelberg en zie de oceanen samenkomen bij Kaap de Goede Hoop. 

Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen 
Je hebt de keuze uit vele gegarandeerde vertrekdata en vliegt rechtstreeks met KLM. Bij ANWB begint de vakantie al aan boord!

Kleine sfeervolle guesthouses, hotels en lodges
Omdat de dagen soms lang en intensief zijn, zorgen wij voor comfortabel vervoer met de beste chauffeurs en verblijven we waar mogelijk in kleine sfeervolle accommodaties te midden van de prachtige landschappen. Bijvoorbeeld in een lodge gebouwd in de traditionele rondavel stijl. Ben je ooit op weg naar je kamer vergezeld door een zebra, om 's ochtends weer begroet te worden door een gnoe? Tijdens deze Puur Zuid-Afrika reis kun je dit allemaal meemaken! Je verblijft in de accommodaties op basis van logies en ontbijt. 

Deze reis is op basis van een kamer op indeling, je deelt je kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Je hebt ook de mogelijkheid te upgraden naar een kamer voor alleengebruik.

Geen verrassingen op locatie
Wij willen dat je vakantie zorgeloos verloopt. Daarom hebben wij ervoor gekozen om voor onder andere de Kaap Peninsula tour, de Panoramaroute en de boottocht op het St. Lucia meer de entreegelden in de prijs te verwerken. Op deze manier kun je onderweg ontspannen en kom je niet voor verrassingen te staan.

Deskundige reisleiders die het echte Zuid-Afrika kennen
Tijdens deze complete rondreis vertellen onze ervaren Nederlands/Afrikaanssprekende reisleiders met passie over dit cultureel diverse en gastvrije land, vol contrasten en met een bewogen geschiedenis. Onze reisleiders hebben hun wortels in Zuid-Afrika en kunnen als geen ander vertellen over hun land!

Groepsgrootte
Minimaal 10 / maximaal 24 deelnemers 
Minimumleeftijd: 18 jaar