Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
see other winery shots
Trouwe-Ledenvoordeel     

15-daagse groepsrondreis Schitterend Zuid-Afrika

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Zie hoe leeuwen in rivierbeddingen loeren naar hun prooi in het Krugerpark, bewonder het duizelingwekkende uitzicht over de Blyde River Canyon en geniet van kosmopolitisch Kaapstad. Je begrijpt precies waarom Zuid-Afrika door kenners ook wel ‘De Wereld in één Land’ wordt genoemd!
  • absolute hoogtepunten: het Krugerpark, Drakensbergen en Kaapstad
  • comfortabele hotels en lodges op bijzondere locaties
  • vele excursies en entreegelden ter waarde van circa € 185,- per persoon inbegrepen

Jouw reis

Ervaar tijdens deze onvergetelijke groepsrondreis het ongeëvenaard gevarieerde Zuid-Afrika!

Onze ontdekkingsreis van Zuid-Afrika begint, net als voor Jan van Riebeeck in 1652, in Kaapstad. De toenmalige verversingspost van de VOC is inmiddels uitgegroeid tot een bijzondere metropool, waar heden en verleden hand in hand gaan. Op rustig tempo bezoeken we onder meer de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop en wijndorpje Stellenbosch.

Met een tijdbesparende binnenlandse vlucht reizen we vervolgens naar de noordoostkust, waar zompige moerassen met nijlpaarden en krokodillen en uitgestrekte savannes met olifanten en leeuwen het landschap bepalen.

Na een safari in het wereldberoemde Krugerpark komen we aan in Ohrigstad, dé uitvalsbasis voor het bezichtigen van de bezienswaardigheden langs de schilderachtige Panoramaroute. Een onvergetelijke groepsrondreis door het ongeëvenaard gevarieerde Zuid-Afrika!

Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen en comfortabel vervoer
We vliegen alleen met de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Op de heen- en terugreis vlieg je rechtstreeks met KLM, zo begint jouw vakantie al aan boord.

Bij aankomst op het vliegveld van Kaapstad worden we verwelkomd door de goedlachse Nederlands-/Afrikaanssprekende reisleider die ons begeleidt naar de comfortabele airconditioned bus waarmee we naar het hotel in het centrum van de stad worden gebracht. De afstanden kunnen soms groot zijn, maar je bent verzekerd van comfortabel vervoer en ervaren chauffeurs.

Nederlands-/Afrikaanssprekende reisleiding
Deze groepsrondreis wordt begeleid door een ervaren, lokale Nederlands-/Afrikaanssprekende reisleider. Zo ben je er zeker van dat jouw reisleider de bestemming kent als geen ander en dat je het land van binnenuit leert kennen!

Comfortabele en centraal gelegen hotels
Tijdens de reis verblijven we in uitstekende hotels en bijzondere lodges, veelal midden in de natuur, waar je het echte Afrika-gevoel ervaart! Aan de rand van het Krugerpark overnachten we bijvoorbeeld in Nkambeni Tented Lodge, een sfeervol tented camp. Hier proef je het avontuur van slapen in de bush, zonder dat dit ten koste gaat van comfort.

Heel veel inclusief
Tijdens deze reis zijn vele activiteiten inbegrepen. Zo verkennen we alle bezienswaardigheden van het Kaapse schiereiland, bezoeken we de botanische tuinen van Kirstenbosch, speuren we (in de eigen bus) naar het wild in Hluhluwe-iMfolozi en het Krugerpark en toeren we een dag langs de uitzichtpunten bij de bekende vergezichten langs de Panoramaroute.

Groepsgrootte 

Minimaal 12 / maximaal 35 personen
Minimumleeftijd: 12 jaar