Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.

16-daagse single groepsrondreis Cuba, het land van Salsa en Mojito's

Deze reis kan verlengd worden aan het strand
Swingen op het ritme van de salsa, nippen van een mojito op de Caribische stranden, genieten van schitterende natuur en koloniale grandeur. We ontdekken alle hoogtepunten van West-Cuba en ondernemen volop activiteiten, zoals paardrijden, ziplinen en een ritje met de cocotaxi.
  • paardrijden door de vallei van Vinales
  • cocotaxi tour door Havana
  • ziplining in Valle de los Ingenios

Jouw reis

Flirt met het verleidelijke Cuba, een land dat achteroverleunt terug in de tijd.

Tijdens deze rondreis doen we alle hoogtepunten van West-Cuba aan. Van de indrukwekkende cultuur en historie in de prachtige koloniale steden zoals Havana en Trinidad tot de stad van Che Guevara, Santa Clara, en de Franse stad Cienfuegos. 

En van de witte stranden van Varadero en het idyllische eilandje Cayo Levisa tot de adembenemende natuur van Viñales met de bijzondere kalkstenen rotsen en tabaksplantages, de moerasgebieden van het Península de Zapata en de watervallen in Soroa. 

Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen en comfortabel vervoer
We vliegen alleen met de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, met ANWB begint jouw vakantie al aan boord. Op de bestemming zorgen wij voor comfortabel vervoer.

Comfortabele en centraal gelegen hotels
We overnachten in - voor Cubaanse begrippen - comfortabele toeristenhotels op basis van logies en ontbijt. Ook zijn diverse lunches en diners inclusief. Daarnaast verblijven we aan het einde van de rondreis in een heerlijk resort aan het strand van Varadero, op basis van all inclusive. 

Verblijf op basis van een kamer op indeling
Deze reis is op basis van een kamer op indeling. Je deelt je kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Ook heb je de mogelijkheid te upgraden naar een kamer voor alleengebruik.

Nederlandssprekende reisleiding
Onze reizen naar Cuba worden begeleid door een lokale Cubaanse Nederlandssprekende reisleider en een Cubaanse, Engelssprekende gids.

Heel veel inclusief met daarnaast voldoende vrije tijd
Alle beschreven excursies, waaronder het ritje met de cocotaxi in Havana, het paardrijden in Viñales en het ziplinen bij Trinidad zijn inbegrepen. Ook maken we diverse stadswandelingen onder begeleiding van een gids en zijn diverse lunches en diners op bijzondere plekken inbegrepen. Om het echte Cubaanse gevoel over te brengen, doen we leuke excursies met een typisch Cubaans tintje. Wat dacht je van een salsales in het centrum van de hoofdstad, een bezoek aan een echte Cubaanse sigarenfabriek en een bezoek aan het rum-museum?

Verlengen
Tijdens het boeken bieden we je de mogelijkheid je strandverblijf in Varadero met twee nachten te verlengen.

Groepsgrootte
Minimaal 10 / maximaal 25 deelnemers
Minimumleeftijd: 18 jaar

Visum: vereist voor deze reis

Zelf aanvragen of via ANWB

Geef tijdens het boeken aan of je het visum zelf wilt regelen of dat je hierbij de hulp inschakelt van de ANWB. Meer uitleg hierover (met informatie of dit kort voor vertrek nog mogelijk is) vind je het kopje Praktische informatie - Paspoort en visum.