Praktische informatie Cuba

Vakantie Cuba

Cuba is veel meer dan alleen sigaren roken en moijito's drinken. Het is een geweldig land met een indrukwekkende geschiedenis en unieke omstandigheden. Kies voor een rondreis door Cuba en beze hoogtepunten in één vakantie. Het is de ideale manier om het land en de bevolking te leren kennen. Neem alvast een kijkje in de wondere wereld van Cuba. Je boekt je vakantie bij onze reisdochter FOX verre reizen. Je kunt heel eenvoudig en veilig online boeken. En ben je lid? Dan profiteer je altijd van ledenvoordeel en gratis extra's.

Lees meer informatie over een vakantie naar Cuba op de website van FOX verre reizen. Hier leest u informatie over het weer en klimaat en de geschiedenis van het land.
 

Snel naar

Praktische informatie Cuba

Bekijk onze mooiste reizen naar Cuba

18-daagse groepsrondreis Cuba va 1.939,-

18-daagse groepsrondreis Cuba va 1.939,-

Bij een blauwe lidmaatschapspas krijg je:

  • retourvlucht met KLM en binnenlandse vlucht
  • verblijf incl. ontbijt
  • excursies en entreegelden
     

Langer lid? Check jouw voordeel!

Doen en zien in Cuba

Cuba: Che en Fidel

Cuba: Che en Fidel

Ruim vijftig jaar geleden verdreven Fidel Castro en zijn compañeros dictator Batista uit het presidentieel paleis in Havana. Volg het spoor van de rebellen en ontdek het Cuba van de Cubanen.

Cuba praktisch

Cuba praktisch

Cuba is een schitterend en fascinerend land om door rond te reizen. Maar waar moet je aan denken voor je vertrekt en tijdens je verblijf? Lees het hier en ga goed voorbereid van huis!

Hoogtepunten Havana

Hoogtepunten Havana

Havana is de meest bijzondere hoofdstad van alle Caribische eilanden. Vooral La Habana Vieja, het Oude Havana, is een must-see. De 10 hoogtepunten op een rij.

Historische hotspots van Cuba

Historische hotspots van Cuba

Bezoek je Cuba, dan lijkt het alsof je in een tijdmachine bent gestapt. Koloniale gebouwen en prachtige oldtimers beheersten het straatbeeld. Lees meer over de historie op FOX.nl