Praktische informatie Cuba

Vakantie Cuba

  • Cuba is een groot Caribisch eiland waar de Caribische smeltkroes en levenslust flink bijdragen aan deze geliefde tropische bestemming. In de bijzondere bergen van Valle de Viñales - die ook wel olifantsruggen worden genoemd - kun je heerlijk wandelen en een tabaksplantage bezoeken. Aansluitend strekt zich een grote, vruchtbare moerasvlakte uit, die overgaat in bergland. Op de kaart oogt Cuba als een lachende krokodil in de Caribische Zee. Populaire bestemmingen zijn de authentieke koloniale stad Havana, de Werelderfgoedstad Trinidad en het swingende Santiago. Bij Matanzas vind je witte stranden om te relaxen, te zwemmen, duiken en snorkelen. Koloniale architectuur, gastvrijheid, Amerikaanse oldtimers, sigaren, rum en salsa...  typisch Cuba.

Snel naar

Praktische informatie Cuba

Bekijk onze mooiste reizen naar Cuba

18-daagse groepsrondreis Cuba va 2.249,-

18-daagse groepsrondreis Cuba va 2.249,-

Bij een blauwe lidmaatschapspas krijg je:

  • retourvlucht met KLM en binnenlandse vlucht
  • verblijf incl. ontbijt
  • excursies en entreegelden
     

Langer lid? Check jouw voordeel!

Doen en zien in Cuba

Cuba: Che en Fidel

Cuba: Che en Fidel

Ruim vijftig jaar geleden verdreven Fidel Castro en zijn compañeros dictator Batista uit het presidentieel paleis in Havana. Volg het spoor van de rebellen en ontdek het Cuba van de Cubanen.

Cuba praktisch

Cuba praktisch

Cuba is een schitterend en fascinerend land om door rond te reizen. Maar waar moet je aan denken voor je vertrekt en tijdens je verblijf? Lees het hier en ga goed voorbereid van huis!

Hoogtepunten Havana

Hoogtepunten Havana

Havana is de meest bijzondere hoofdstad van alle Caribische eilanden. Vooral La Habana Vieja, het Oude Havana, is een must-see. De 10 hoogtepunten op een rij.

Historische hotspots van Cuba

Historische hotspots van Cuba

Bezoek je Cuba, dan lijkt het alsof je in een tijdmachine bent gestapt. Koloniale gebouwen en prachtige oldtimers beheersten het straatbeeld. Lees meer over de historie op FOX.nl