Fly-drive in Toscane, Italië

Kunststadgiro

450 km door golvend landschap. Neem een goede kaart mee (zoals Michelin Local 358: Italië Toscane) ga dan voor de kleine wegen, en geniet. Minimale reisduur: 7 dagen.

Een idyllisch heuvellandschap vol cipressen, de Italiaanse keuken, stralende zon en de mooiste cultuursteden ter wereld, dat zijn de ingrediënten voor misschien wel de elegantste autoroute ter wereld. Pik je huurauto op in Pisa en rijg daarna de kunststeden aaneen: Lucca, Florence, Arezzo, San  Gimignano (met 76 torens!) en het in de tijd gestolde Siena. Tijd over? Pak dan (met de veerboot) eiland Elba mee. Of Livorno, waar je ten noorden van die verrassende stad nog even lekker aan de Ligurische Zee kunt liggen.

Vlucht

Je vliegt van Amsterdam naar Pisa of Rome vanaf ongeveer €80 euro retour.

Overnachten

Mogelijkheden te over, zeker buiten het hoogseizoen, wat je sowieso beter kunt mijden. Villa Carlotta in Florence, Hotel Athena in Siena, Continentale in Arezzo, Bologna in Pisa en Universo in Lucca zijn tips.

Auto huren Toscane

Vlieg je naar Toscane en ga je deze fly-drive doen? Dan is het huren van een huurauto belangrijk. Zo heb je volledige vrijheid om tijdens je vakantie alles te zien en te beleven. Via ANWB en Sunny Cars regel je eenvoudig een huurauto in Toscane. Een huurauto boek je all-inclusive, dus geen extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.

Boek een huurauto in Toscane

Fly-drive boeken bij Pharos Reizen

Pharos Reizen maakt verder en lastig gelegen rondreisbestemmingen in Europa bereikbaar: nu makkelijk direct te boeken als fly-drive (soms met inbegrepen autohuur). Net zo verrassend als je van Pharos Reizen gewend bent. Met de zekerheid van ANWB.

Bekijk bijvoorbeeld de 10- of 13-daagse rondreis Piemonte, Toscane en Veneto.

  • In elke regio streekdiner
  • De lekkerste wijen proeven
  • Autohuur en vlucht eenvoudig bij te boeken

Bekijk deze Pharos Fly-drive