Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Ontdek de Engelse cultuur tijdens een fly-drive naar Engeland

Een fly-drive naar Engeland vormt een uitstekend alternatief voor vakantiereizigers die niet per boot naar Engeland willen gaan. Met het vliegtuig ben je snel ter plekke om aan je rondreis te starten. De tarieven van de huurauto zijn all inclusive: met een volledig inbegrepen verzekeringspakket zijn er geen onverwachte kosten. Zo geniet je van een onbezorgde reis "across the pond".

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

De magische stenen van Stonehenge

Op slechts 2 uur rijden van de wereldstad Londen bevindt zich Stonehenge. Deze verzameling stenen met een totaal gewicht van circa veertig ton vormt wellicht de meest bezochte attractie van Engeland. Sinds 1986 staat Stonehenge op de Unesco-werelderfgoedlijst maar het is nog altijd een mysterie hoe de prehistorische stenen op deze locatie terecht zijn gekomen. Bezoek tijdens een fly-drive naar Engeland ook het naastgelegen bezoekerscentrum voor meer informatie over de stenen en bewonder de talrijke prehistorische voorwerpen die archeologen in de omgeving hebben opgegraven.

Luxueuze landhuizen en kastelen in Sussex

Gedurende een fly-drive naar Engeland trek je langs verscheidene landhuizen en kastelen met een prachtige historie. De mooiste panden met romantisch aangelegde tuinen vind je vlak in de omgeving Sussex. Bezoek bijvoorbeeld het landhuis Lacock Abbey Wiltshire, het kasteel Bodiam in East Sussex of The Vyne in Basingstoke.

Rijden door groene heuvellandschappen in Engeland

Op rondreis door Engeland ontdek je het afwisselende heuvellandschap van de streek. Een schitterend natuurgebied om te bezoeken is het Peak District. Kenmerkend voor het park zijn de talrijke contrasten: van glooiende groene heuvels tot steile grijze rotspartijen en van sprookjesachtige grotten tot enorme watervallen. Het nationale park biedt alles voor natuurliefhebbers. Ook het nationale park Exmoor is een aanrader. In dit natuurgebied aan de kust met prachtige heidevelden, dichte bossen en zanderige duinen kom je volledig tot rust.