Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Campings langs de route Kopenhagen - Stockholm

Boeken met korting door je ANWB Kampeerkaart CKE

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route van Kopenhagen naar Stockholm? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 4 campings langs de route geselecteerd.

1. Camping Strandstuviken

Afstand vanaf Utrecht: 1330 km

Deze camping ligt aan een breed strand met ondiep water aan de scherenkust. De staanplaatsen liggen voornamelijk in het naaldbos. Op en in de directe omgeving van de camping zijn tal van sportieve mogelijkheden zoals golf, midgetgolf en bowlen.

2. Värnamo Camping Prostsjön

Afstand vanaf Utrecht: 1030 km

De genummerde staanplaatsen op het licht glooiende terrein aan de rand van Värnamo liggen deels op bosgrond en deels op gras onder hoge bomen. De staanplaatsen variëren in grootte. Het gemeentelijk zwembad en de sportterreinen bevinden zich op 400 m afstand van het kampeerterrein. Op 100 m van de boscamping is een meer waarin gezwommen mag worden. Het strand ligt aan de overkant van de rustige weg en is publiek toegankelijk. Er is een zwemsteiger en er zijn kano’s te huur.

3. Nordic Camping Glyttinge

Afstand vanaf Utrecht: 1221 km

Zowel in het naaldbos als op verschillende grasvelden bevinden zich de staanplaatsen van deze licht glooiende camping. De staanplaatsen zijn genummerd en worden deels gescheiden door wegen, heggen, struiken en bomen. Voor kinderen is er op deze camping veel ruimte om te spelen en er zijn de nodige speeltoestellen. De camping biedt een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Linköping.

4. Camping Farstanäs

Afstand vanaf Utrecht: 1380 km

Deze glooiende familiecamping ligt aan het Järnafjord. Het terrein bestaat uit twee delen, hiertussen ligt een 350 m lang zandstrand met een ligweide. De kampeerplaatsen liggen op grote grasvelden. Het openbare zandstrand loopt langzaam af. Ook is er een ligweide, beachvolleybal en een zwemsteiger met springplank.

 

ANWB Routeplanner

Raadpleeg de ANWB Routeplanner waar je andere campings of hotels op je route kunt vinden.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop alles voor je autovakantie 

Van elektrische koelbox tot handige dakkoffer. Shop hier alles voor de roadtrip naar je vakantiebestemming.

Nu10%korting
Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering van de ANWB. Hulp en advies in het buitenland én je bagage en medische kosten verzekerd.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Nu het eerste jaar 50% korting op de Gold Card.