Campings langs de route Kopenhagen - Stockholm

Boeken met korting door je ANWB Kampeerkaart CKE

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route van Kopenhagen naar Stockholm? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 4 campings langs de route geselecteerd.

1. Camping Strandstuviken

Afstand vanaf Utrecht: 1330 km

Deze camping ligt aan een breed strand met ondiep water aan de scherenkust. De staanplaatsen liggen voornamelijk in het naaldbos. Op en in de directe omgeving van de camping zijn tal van sportieve mogelijkheden zoals golf, midgetgolf en bowlen.

Bekijk deze camping

2. Värnamo Camping Prostsjön

Afstand vanaf Utrecht: 1030 km

De genummerde staanplaatsen op het licht glooiende terrein aan de rand van Värnamo liggen deels op bosgrond en deels op gras onder hoge bomen. De staanplaatsen variëren in grootte. Het gemeentelijk zwembad en de sportterreinen bevinden zich op 400 m afstand van het kampeerterrein. Op 100 m van de boscamping is een meer waarin gezwommen mag worden. Het strand ligt aan de overkant van de rustige weg en is publiek toegankelijk. Er is een zwemsteiger en er zijn kano’s te huur.

Bekijk deze camping

3. Nordic Camping Glyttinge

Afstand vanaf Utrecht: 1221 km

Zowel in het naaldbos als op verschillende grasvelden bevinden zich de staanplaatsen van deze licht glooiende camping. De staanplaatsen zijn genummerd en worden deels gescheiden door wegen, heggen, struiken en bomen. Voor kinderen is er op deze camping veel ruimte om te spelen en er zijn de nodige speeltoestellen. De camping biedt een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Linköping.

Bekijk deze camping

4. Camping Farstanäs

Afstand vanaf Utrecht: 1380 km

Deze glooiende familiecamping ligt aan het Järnafjord. Het terrein bestaat uit twee delen, hiertussen ligt een 350 m lang zandstrand met een ligweide. De kampeerplaatsen liggen op grote grasvelden. Het openbare zandstrand loopt langzaam af. Ook is er een ligweide, beachvolleybal en een zwemsteiger met springplank.

Bekijk deze camping

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? De ANWB heeft heel veel tankstations langs de route getest.

De uitslag vind je hier