Campings langs de route Luxemburg - Lyon

Slapen langs de autoroute

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de Route du Soleil van Luxemburg naar Lyon? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 6 campings langs de route geselecteerd.

1. Europacamping Nommerlayen

Nommern

Afstand vanaf Utrecht: 332 km

Camping Nommerlayen is voor een deel terrasvormig aangelegd en een deel van de 372 toeristische standplaatsen liggen op een licht glooiende ondergrond, op gras. Er is één seizoenplaats en er zijn 19 camperplaatsen op de camping zelf.

Bekijk deze camping

2. Campéole Le Brabois

Villers-lès-Nancy

Afstand vanaf Utrecht: 498 km

De camping ligt in een bos met zowel loof- als naaldbomen en is door zijn inrichting met vooral langwerpige staanplaatsen heel geschikt als passantencamping.

Bekijk deze camping

3. Camping La Croix d'Arles

Saints Geosmes

Afstand vanaf Utrecht: 632 km

De camping ligt voor een deel in het bos en wordt in het hoogseizoen vooral gebruikt door passanten. De plaatsen die achter op het terrein liggen zijn rustig en beter geschikt voor een langer verblijf.

Bekijk deze camping

4. Camping de Pont de Bourgogne

Saint-Marcel

Afstand vanaf Utrecht: 779 km

De toeristische staanplaatsen op het langgerekte terrein zijn door heggen gescheiden. Alle kampeerplaatsen beschikken over een eigen stroomaansluiting.

Bekijk deze camping

5. Camping Du Lac

Cormoranche-sur-Saône

Afstand vanaf Utrecht: 830 km

De vlakke camping bevindt zich naast een meer met een vrijetijdspark en een strandje. Het park leent zich voor zwemmen, varen, vissen en waterfietsen.

Bekijk deze camping

6. Camping Indigo Lyon

Lyon

Afstand vanaf Utrecht: 877 km

Camping Indigo International Lyon heeft 185 standplaatsen verdeeld over 6 hectare park. Voor de verhuur zijn er ingerichte tenten, stacaravans en houten woonwagens.

Bekijk deze camping

Op welke dagen is het druk op de snelwegen? Wat is de actuele verkeerssituatie? Je leest het op onze actuele verkeersinformatie pagina van Frankrijk.

Bekijk de actuele verkeersinformatie

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? We testten 127 tankstations langs de Route du Soleil en de Linksrheinische route.

De uitslag vind je hier