Campings langs de route Karlsruhe - Ljubljana

Slapen langs de autoroute

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route van Karlsruhe naar Ljubljana? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 10 campings langs de route geselecteerd.

1. Campingplatz Waldpark Hohenstadt

Baden-Württemberg

Afstand vanaf Utrecht: 636 km

De camping ligt net buiten het dorp en heeft een gevarieerde begroeiing. De standplaatsen hebben een verharde ondergrond en liggen op diverse terrassen.

Bekijk deze camping

2. Camping Illertissen

Beieren

Afstand vanaf Utrecht: 696 km

De kleinschalige camping, begroeid met hagen en loofbomen, is rustig gelegen aan het Iller-kanaal in het Illertal. De toeristische plaatsen liggen op een aantal langgerekte veldjes op een stevige grasbodem, op verschillende hoogten.

Bekijk deze camping

3. Campingplatz Bella Augusta

Beieren

Afstand vanaf Utrecht: 737 km

Het parkachtige terrein ligt aan een groot zwemmeer met een ligweide in een recreatiegebied. Er zijn standplaatsen met en zonder schaduw, voor passanten is er een speciale weide.

Bekijk deze camping

4. Camping Ampersee

Beieren

Afstand vanaf Utrecht: 778 km

De kleinschalige, overwegend vlakke en langgerekte camping met enkele bomen en struiken ligt aan een zwemmeer. De door haagjes afgebakende standplaatsen zijn deels verhard. Er zijn overwegend vaste plaatsen.

Bekijk deze camping

5. Camping München-Thalkirchen

Beieren

Afstand vanaf Utrecht: 797 km

De stadscamping ligt direct aan de Isar, bij het stadspark en de dierentuin. Er zijn aparte standplaatsen voor caravans, campers en tenten.

Bekijk deze camping

6. Campingplatz Seehamer See 

Beieren

Afstand vanaf Utrecht: 836 km

Een typische passantencamping in de nabijheid van de autobaan, waar men ook aangekoppeld kan overnachten. Naast de camping is een eetgelegenheid.

Bekijk deze camping

7. Seecamping Eben

Salzburg

Afstand vanaf Utrecht: 987 km

De camping ligt langs de snelweg (geluidswal) en aan een zwemmeer. De staanplaatsen, met uitzicht op de bergen, liggen op vlak grasland met enkele nog jonge bomen.

Bekijk deze camping

8. Camping Mauterndorf

Salzburg

Afstand vanaf Utrecht: 1025 km

Het glooiende kampeerterrein ligt tussen een weg en een snelstromende beek, op een helling met jonge aanplant. De staanplaatsen zijn afgebakend.

Bekijk deze camping

9. Familien- und Erlebniscamping Poglitsch

Karinthië

Afstand vanaf Utrecht: 1117 km

Op deze familiecamping ligt een deel van de standplaatsen onder bomen. Een aantal standplaatsen heeft zicht op de bergen.

Bekijk deze camping

10. Camping Šobec

Slovenië

Afstand vanaf Utrecht: 1150 km

In een lus van de rivier de Sava ligt dit terrein. Naaldbomen bieden beschutting. De plaatsen liggen aan grindpaden en verharde wegen. Op het terrein ligt een zwemmeertje met een eilandje.

Bekijk deze camping

Op welke dagen is het druk op de snelwegen? Wat is de actuele verkeerssituatie? Je leest het op onze actuele verkeersinformatie pagina's.

Bekijk de actuele verkeerssituatie van Duitsland

Bekijk de actuele verkeerssituatie van Oostenrijk

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? De ANWB heeft heel veel tankstations langs de route getest.

De uitslag vind je hier